Crypto Finance för att stödja IOTA Chrysalis Upgrade

Crypto Finance Group har meddelat att det kommer att stödja den kommande IOTA-uppgraderingen. Efter sitt engagemang i planeringen och utvecklingen av uppgraderingen

Crypto Finance Group tillkännagav att de skulle stödja den senaste IOTA-uppgraderingen, efter sitt engagemang i utvecklingen av Chrysalis.

För närvarande erbjuder Crypto Finance Group tillgång till IOTA-ekosystemet genom att tillhandahålla lagringslösningar till finansinstitut och mellanhänder, vilket gör företaget till den första professionella IOTA-tokenlagringsleverantören över hela världen.

Företaget har redan uppgraderat sin infrastruktur till Chrysalis, vilket kommer att se IOTA-protokollet till fördel genom stora förbättringar av prestanda, stabilitet, säkerhet och tillförlitlighet.

Vad erbjuder Chrysalis

Som en av de mest omfattande uppgraderingarna av IOTA-protokollet ser Chrysalis uppgraderingar till en mängd olika områden inom nätverkserbjudandet. Uppgraderingen gör att IOTA kan utvecklas mot att bygga smarta kontrakt och erbjuda tokenisering i framtiden.

I grund och botten kommer uppgraderingen att göra det möjligt för IOTA att utveckla sina applikationer såsom automatiserade marknadsförare (AMM), decentraliserade finansieringsplattformar (DeFi), orakler och smarta kontraktsbaserade nystartade företag.

IOTA fortsätter att driva mot att skapa sitt eget ekosystem som möjliggör tillåtelsefri och skalbar distribuerad huvudteknik.

Nätverket vill bygga en enklare metod för massöverföring på protokollet, med en nyckelfunktion inklusive feeless-transaktioner. Säkerhet och decentralisering är fortfarande viktigt för projektet, eftersom det ser ut att bygga en aldrig tidigare skådad skalbarhet framåt.

IOTA lanserades i juni 2017 och har sedan dess byggt och utvecklat sitt nätverk. Projektet vill lösa större problem som andra blockchain står inför. Såsom transaktionsavgifter, skalbarhetsproblem och hög energiförbrukning.

I skrivande stund var IOTA-priset 1,99 dollar med ett totalt börsvärde på 5,5 miljarder dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link