Crypto-experter väger in sig på SOL och BSC som riktiga konkurrenter till ETH

Crypto-experter har vägt in kampen om andraplatsen när Solana (SOL) och Binance Chain (BSC) fortsätter att visa massadoption, medan Ethereum (ETH) skalningsfrågor fortsätter.

Grundare av Synthetix, Kain Warwick och chefspartner på Multicoin Capital, Kyle Samani, har vägt in med sin åsikt om kampen om dominans mot eterum.

På tal om Unchained Podcast diskuterade paret potentialen för de andra blockkedjorna som potentiellt kunde komma över Ethereum. Solana och Binance Chain är de största hoten.

Warwick kommenterade de höga avgifterna för etergas som huvudfrågan och sa att ”det verkar finnas lite möjlighet för kedjor som Solana och Binance Smart Chain att verkligen börja chippa bort från ETH-dominans.”

Bullishness på BSC och SOL

Samani, som fokuserar på kryptoinvestering, förklarade i podcasten att Multicoin Capital är hausse på ethereum, men företaget är mer hausseartat på BSC och SOL. ”Vi är längre ETH än Bitcoin. Och vi är ännu längre än det på SOL och Binance, sade han.

Båda experterna tror att investerare inte kan sova på eterumkonkurrenter. Warwick kommenterade vidare och sa ”Jag tror att ETH-gemenskapen inte bara kan vara omedveten om detta.” Upprepar att ETH-konkurrenter måste övervägas på allvar.

Konkurrentens viktigaste fördelar

Solchains och Binance Smartchain-blockkedjor erbjuder flera fördelar jämfört med Ethereum. En av de mest anmärkningsvärda problemen för ETH är dess brist på att kunna skala framgångsrikt. Det växande antalet användare och transaktioner har orsakat huvudvärk nyligen för nätverket.

”Den största utmaningen som eteriska ekosystem står inför i dag är att det faktiskt är omöjligt att svara på frågan: hur ser en skalad etereapplikation ut på 24 månader?” Sa Samani.

Andra bidragande faktorer inkluderar utvecklingsramar. Solana byggs på Rust. Warwick tror att Rust tillåter utvecklare att utveckla nätverket på Solana ytterligare.

Samani kommenterade också Rust-ramverket och sa ”det verkar som att Rust långsamt kommer att ersätta C ++ som att driva tarmarna till allt i världen.”

Warwick avslutade med att säga att Solana representerar ett större hot mot eterum på lång sikt. ”Du kan förlora marknadsandelar. Ledare hamnar bakom hela tiden, särskilt i framväxande faser av tekniska revolutioner, sade han.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link