Crypto.com tillkännager partnerskap med UFC (Ultimate Fighting Championship)

Crypto.com har tillkännagett ännu ett partnerskapsavtal med en stor sportfranchise, den här gången med Ultimate Fighting Championship (UFC).

Världens största kryptokortplattform har tillkännagett ännu ett sportpartnerskap. Den här gången med den populära stridsfranchisen, UFC.

Det långsiktiga partnerskap mellan båda parter kommer att se till att ansluta mer vanliga konsumenter med kryptomarknaden. Crypto.com kommer att bli UFC: s första globala officiella kampsatspartner någonsin. Partnerskapet innebär att kryptoföretaget kommer att kunna placera sitt varumärke på UFC-kampsatser som bärs av UFC-idrottare i tävling.

UFC: s officiella kryptovalutaplattformspartner.

Enligt tillkännagivandet kommer Crypto.com-varumärket att synas för mer än 625 miljoner människor och över 150 miljoner sociala medier, inklusive 900 miljoner TV-hushåll i 175 länder med tillgång till UFC-sändningar.

Partnerskapet ser crypto.com bli UFC: s första officiella kryptovalutaplattformspartner. I huvudsak skapa en ny sponsringskategori för företaget.

UFC: s president Dana White kommenterade partnerskapet och sa: ”Detta är ett partnerskap mellan två företag som är bäst på vad de gör,” sa UFC: s president Dana White. ”Inget företag har gjort mer för att öka kampsportens popularitet än UFC, och nu är vi ett av de största sportmärkena på planeten. Vi kan hjälpa Crypto.com att nå fler människor runt om i världen genom vårt varumärkes styrka. ”

Kris Marszalek, medgrundare och VD för Crypto.com tillade sin feedback om partnerskapet: ”Det är ett historiskt ögonblick då den snabbast växande kryptovalutaplattformen går samman med den snabbast växande sporten för att påskynda världens övergång till kryptokurrency.” Marszalek tillade att partnerskapet bara är början på en lång relation mellan båda företagen.

Partnerskapet kommer att erbjuda Crypto.com massor av varumärkesmöjligheter. Allt från synlighet på linjära och digitala plattformar, med synlighet på Pay-Per-Views och på sociala mediekanaler. Crypto.com-märkta tillgångar kommer att debutera denna lördag 10 juli i Las Vegas under UFC 264: Poirier VS. McGregor 3.

Partnerskapet med UFC kommer en vecka efter att Crypto.com meddelade att det blev den globala partnern för Formel 1. Företaget har redan lagt till flera idrottslagspartnerskap i sin lista, som NHL-teamet, Canadiens och Aston Martin Racing Formula 1 lag.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link