Crypto Bank SEBA stöder nu DeFi-token

Den schweiziska kryptovalutabanken SEBA har meddelat sin expansion till den decentraliserade finansmarknaden (DeFi). SEBA-användare kommer nu att erbjudas support med Synthetix (SNX), Yearn Finance (YFI) och Uniswap (UNI).

Kryptovalutabanken SEBA kommer nu att erbjuda stöd för decentraliserade finansmarkeringar. Nyheten innebär att användare nu kan handla och förvara SNX, UNI och YFI. Synthetix och Uniswap är bland de största decentraliserade finansprotokollen som finns tillgängliga, medan Yearn Finance är en DeFi-ekonomisk aggregator som maximerar jordbruksavkastningen.

Synthetix-protokollet har vuxit kraftigt sedan början av 2021 och expanderade med 250% sedan januari. Syntet har nu ett totalt värde låst (TVL) på över 2 miljarder dollar. En ökning med cirka 90% sedan början av året och upp 500% sedan januari 2020.

Uniswap-protokollet har blivit en lynchpin på DeFi-marknaden. AMM-typ decentraliserade börser (DEX) tillåter användare att fungera som en likviditetsleverantör som skiljer sig från de som baseras på orderböcker. Nyligen passerade den veckovisa handelsvolymen 10 miljarder dollar och satte ett nytt rekord för Uniswap.

Yearn Finance hade under tiden minskat sedan den nådde en ny rekordhög nivå den 12 februari, men bröt det varumärket den 18 april, när priset nådde 57 174 dollar den 18 april. Så långt värdet låser går, har Yearn Finance cirka 275 miljoner dollar, med ökad likviditet på sina v2-valv sedan lanseringen.

Med hänvisning till vilka kryptotillgångar som väljs, säger SEBA att “värdetackumuleringsmekanismen, tokenomics och det underliggande protokollet spelar en central roll i denna process.”

SEBA-klienter får också tillgång till sina tokens över var och en av bankens investeringslösningar. Dessa inkluderar anpassade och aktivt hanterade kundportföljer. Detta är förutom de nio kryptovalutor som SEBA för närvarande arbetar med, till exempel bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), eter (ETH), litecoin (LTC), stellar lumen (XLM) och USDC stablecoin.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link