CRV slutar tillfälligt minska med stark studs


Curve Dao Token (CRV) har gått nedåt sedan 16 april, men har studsat på det långsiktiga supportområdet på $ 1,24.

Det finns inga hausseartade vändningstecken, men vågantalet visar en potentiell slutförd korrigering.

CRV återgår till januari-nivåer

CRV har gått nedåt sedan den 16 april. Det skapade en lägre höjdpunkt den 13 maj och fortsatte minskningen i snabbare takt.

Ett lägsta värde på $ 1,05 nåddes den 23 maj, vilket tillfälligt stoppade minskningen. Detta validerade 0.786 Fib retracement-nivån på $ 1,24 som support. Nivån hade inte uppnåtts sedan januari 2021.

Trots studsen lutar tekniska indikatorer fortfarande på baiss. Medan MACD visar några hausseartade vändningstecken är både RSI & Stokastisk oscillator fortfarande baissär.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @ Po1szn skisserade ett CRV-diagram som visar token närmar sig huvudområdet. Som framgår ovan har token studsat på supportnivån 0.786 Fib retracement på $ 1.24.

Källa: Twitter

Trots bristen på hausseartade vändningstecken indikerar vågräkningen en fullständig hausseimpuls och ABC-korrigerande struktur.

Om det håller, skulle det betyda att symbolen har börjat en ny hausseartad impuls.

Diagram efter TradingView

Kortvarig rörelse

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar en fallande motståndslinje som har varit på plats sedan den 13 maj lägre höjd.

Linjen sammanfaller med 0.382 Fib retracement-nivån, vilket skapar motståndsområdet $ 2,27.

Både MACD och RSI ökar. För att den kortsiktiga trenden ska kunna betraktas som hausse är det dock nödvändigt med ett breakout och återkrav.

Diagram efter TradingView

CRV / BTC

CRV / BTC-diagrammet liknar dess motsvarighet till USD. Token studsade vid 3 600 satoshi-supportområdet och initierade den pågående studsan.

Det finns dock inga hausseartade vändningstecken. 0.382 Fib retracement-nivån skapar det första motståndsområdet vid 5.375 satoshis.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link