Crowny är nu listat på AscendEX

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Crowny Token (CRWNY) under paret USDT / CRWNY den 21 april kl 13:00 UTC.

Crowny har skapat en ny plattform genom att anpassa blockchain och digitala tillgångar till reklamvärlden. Plattformen gör det möjligt för varumärken att utveckla effektiva kampanjer för att nå publik som lockas att lyssna på sina meddelanden. Användare kommer att kunna ansluta till sina favoritmärken via en smartphone-applikation utan risk för integritetsintrång.

Det har blivit en utmaning för varumärken att nå och interagera med sina potentiella kunder via digitala och traditionella medier. Crowny-förslaget ger rätt verktyg för att hjälpa annonsörer att nå kunder med lätthet samtidigt som de belönar kunderna med tokens för att engagera sig i annonser. Belöningar spelar en nyckelroll på Crowny-plattformen som får användare att interagera med varumärken.

Crowny erbjuder en mängd olika produktfunktioner, inklusive ett gratis lojalitetssystem för företagare, och den mest övertygande delen av deras produktutbud är CRWNY-token. Användare kan konvertera tokens till fiatvalutor, använda dem för att köpa produkter eller lägga dem åt sidan för att förvaras i en plånbok. CRWNY-token startar först på Ethereum blockchain som en ERC-20-token. Crowny kommer att använda Wormhole bridge till Solana för att stödja funktionerna på deras plattform.

Crowny ansluter och belönar användare för att engagera sig med sina favoritvarumärken, och stöder varumärken för att nå rätt målgrupp och samtidigt skydda användarnas integritet. Användare får relevant innehåll och erbjudanden baserat på deras preferenser, så att de kan tjäna CRWNY och lojalitetspoäng för att interagera med dessa varumärken.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder spot, futures, marginhandel och stakingprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Crowny

Crowny har skapat en ny plattform inom reklamvärlden. En plattform som gör det möjligt för varumärken att skapa effektiva kampanjer för att nå publik som lockas att lyssna på deras budskap. Användare kommer att kunna ansluta till sina favoritmärken via en smartphone-applikation utan risk för integritetsintrång.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://crowny.io/en

Twitter: https://twitter.com/crownyio

Telegram: https://t.me/crownyio

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link