’Crossing The Yellow Blocks’ Docuseries börjar

Apple TV + och Google Play har officiellt släppt det första avsnittet av de helt tokeniserade dokumentärerna – Crossing the Yellow Blocks.

Denna dokumentation gör det möjligt för tittare att förstå blockchain-teknik och industrin för decentraliserade ekosystem. Dokusserierna är en produkt av två års forskning och ständig resa som äntligen släpps för visning på ledande strömmande plattformar.

Projektet leds av ett team av filmskapare som är engagerade i att skapa helt tokeniserade avsnitt som omfattar berättelsen om kryptovaluta och blockchain-teknik från dess skapande till nutid.

Varje avsnitt av dokumentärerna ägnas åt att ta itu med populära missuppfattningar kring digitala valutor, myndigheternas olika attityder till decentraliserad teknik och deras operativa processer.

CBK-token förklaras

Begreppet tokenisering exponeras genom olika aspekter av våra liv som fastigheter, finansiella tillgångar, konst och många fler. Att korsa de gula blocken förutspås vara revolutionerande. Varje millisekund av dokusserierna representeras av Cobak (CBK), ERC-20-baserad token.

Med en CBK-token kommer innehavare att kunna delta i innehållsutvecklingsprocessen för dokusserierna och beslutsfattandet för ytterligare vägmappning.

Processen med att tokenisera millisekunder och hantera den på en decentraliserad app kommer att öppna upp nya möjligheter samtidigt som den står inför efterföljande utmaningar för dess antagande.

Den nya tokeniseringsmetoden gör det möjligt för producenter att öppna upp innovativa metoder och främja ett brett antagande av investeringar i underhållningsindustrin.

Offentlig försäljning på Uniswap v3.

Teamet Crossing The Yellow Blocks har meddelat att marknaden för CBK-token redan är öppen på Uniswap. Detta gör CBK-token till en av de första offentliga försäljningarna på Uniswap v3, med sina nya anpassade pooler som en toppmodern störande innovatör.

CBK utfärdades för att representera varje millisekund av Crossing The Yellow Blocks-dokumentserier, som är tillgängliga för den breda publiken på Apple TV + och Google Play.

Genom att tokenisera vartannat millisekund levererar teamet Crossing The Yellow Blocks ett mycket viktigt budskap till samhället: en ny väg till massadoption går genom den decentraliserade sociala organisationen.

Om att korsa de gula blocken:

Detta dokumentär har det främsta syftet att lyfta fram den snabba tillväxten av blockchain-applikationer världen över. Strukturen har ett starkt socialt engagemang och utnyttjar möjligheten att leverera vanligt innehåll med både multimedia och finansiella inneboende konsekvenser.

Crossing the Yellow Blocks är ett ”först-i-sitt-slag” -projekt som knyter expansionen i filmbranschens totala värde med blockkedjans obegränsade potential. Detta är syftet och målet med att starta detta projekt och låta innehavare delta i interaktion med The Yellow Dapp.

Projektets grundare syftar till att släppa dokumentärerna som ett sätt att popularisera decentraliserad teknik och främja antagandet för denna stora industrialiseringsprocess av förtroende som förväntas förändra världen till det bättre.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link