COTI studsar efter betydande minskning


COTI (COTI) har minskat vid sidan av en nedåtgående kanal sedan den nådde ett heltidspris på 0,6 USD den 8 mars.

Det har precis nått kanalens stödlinje och ett horisontellt stödområde, men har inte visat några hausseartade vändningstecken.

COTI tappar till stöd

COTI har flyttat nedåt längs en nedåtgående kanal sedan den 8 mars. Hittills har den avvisats tre gånger, senast den 16 maj.

Idag nådde den supportområdet 0,255 $ och gick sönder. Den hade inte handlat under denna nivå sedan den 2 mars. Den har dock ännu inte nått en daglig slutnivå under denna nivå.

Efteråt nådde den supportområdet $ 0,165 och studsade.

Tekniska indikatorer är dock baisse. Den stokastiska oscillatorn har precis gjort ett baisseartat kors. RSI är under 50 och ACD är nära att bli negativ.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @ Mesawine1 skisserade ett COTI-diagram och uppgav att det för närvarande testar den motståndslinje det bröt ut från.

Om det håller kan det fortsätta öka hela vägen till $ 0,80.

Källa: Twitter

Sedan tweeten har priset fallit under linjen.

Emellertid antyder vågräkningen att detta var botten på våg fyra (vit) av en femvågs hausseimpuls som började i april 2020.

Om det är korrekt skulle det mest troliga målet för toppen av hela flytten hittas på 0,73 dollar. Därefter är nästa $ 1,07. Målen hittas med hjälp av en Fib-projektion på vågorna 1-3.

Diagram efter TradingView

COTI / BTC

COTI / BTC-diagrammet visar en betydande studs som inträffade i 520 satoshi-supportområdet. Den nedre veken har redan en storlek på 47%.

Dessutom är tekniska indikatorer fortfarande hausse.

Därför kan trenden fortfarande betraktas som hausse så länge priset handlas över detta område.

Diagram efter TradingView

Avslutningsvis är det troligt att COTI har slutfört sin korrigering och snart kommer att börja våg fem. Detta skulle bekräftas av ett återkrav av 0,255 $ -området.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link