COMP återfår fot, efter nyårlig låg


Compound (COMP) har minskat sedan 12 maj och nådde ett nytt årligt lägsta den 23 maj.

Även om den har ökat sedan, har den ännu inte bekräftat en hausseartad trenduppgång.

COMP testar tidigare motstånd

COMP har minskat sedan den nådde ett heltidspris på 913 $ den 12 maj. Minskningen har varit kraftig och kulminerade med ett lägsta värde på 264 $ nådde den 23 maj.

Men minskningen tjänade också till att validera det tidigare motståndsområdet på $ 265 som stöd. Området fungerade tre gånger som motstånd från juli till september 2020.

Medan symbolen har gått uppåt sedan 23 maj är tekniska indikatorer fortfarande starkt baisseartade. MACD är negativ, RSI är under 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @Poiszn skisserade ett COMP-diagram som visar en validering av det tidigare motståndet. Som ses ovan har token studsat efter att ha nått denna nivå och rör sig nu uppåt.

Källa: Twitter

Kortvarigt motstånd

Det kortare sikt två-timmarsdiagrammet visar en fallande motståndslinje som har funnits sedan den tidigare nämnda rekordhöga tiden.

För närvarande gör COMP sitt tredje breakout-försök. Både MACD och RSI stöder möjligheten till breakout. Om det lyckas skulle nästa motståndsnivåer hittas på $ 590 respektive $ 666.

Den föregående nedåtgående rörelsen ser dock ut som en färdig baiss impuls. Därför är det möjligt att priset nu ligger i B-vågen i ABC-korrigerande struktur.

Diagram efter TradingView

COMP / BTC

COMP / BTC har ökat vid sidan av en stigande stödlinje sedan januari 2021. Den 11 maj lyckades den bryta ut över motståndsområdet ₿0.0145.

Det avviker dock bara ovanför den (röd cirkel) innan den kraschar nedanför. Den 23 maj nådde den den stigande stödlinjen igen och studsade.

På samma sätt som USD-paret är tekniska indikatorer dock baisse. Därför, även om token kan konsolideras under ₿0.0145-området, verkar en breakout osannolik.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link