Community driver värdet av mynt, säger Paxos VD

På frågan om drivkrafterna bakom värdet av kryptovalutor noterade blockchain-start Paxos VD Charles Cascarilla gemenskapen som en.

Mer specifikt frågades han hur volatilitet skulle spela en roll i kryptovalutor som fungerar som en betalningsmekanism under de kommande åren. Paxos tillhandahåller infrastrukturen för PayPal som gör det möjligt för sina kunder att göra betalningar i kryptovalutor.

Värde bakom mynt

Paxos VD sa att han trodde att volatilitet och spekulation hindrar bitcoin (BTC) från att vara en ordentlig betalningsmekanism. Han noterade att kryptovalutan är i ett framväxande skede, men när bitcoin ökade under antagandet skulle detta så småningom stabiliseras.

Cascarilla tror att människor köper bitcoin för att inte spendera det utan för att det så småningom kommer att spela en roll som liknar guld. Även om han tillade att bitcoin faktiskt aldrig kan bli en dominerande betalningsmekanism, säger han att denna roll potentiellt skulle kunna uppfyllas av en dollarbakad stablecoin.

Som en tro på det som digitalt guld driver värdet av bitcoin noterade Cascarilla att människor köper ethereum (ETH), för en ”chans att äga det smarta kontraktlagret som kommer att omforma det finansiella systemet.” Han lyfte fram flera andra funktioner som driver entusiasmen bakom eterum, inklusive icke-fungibla tokens (NFT). Cascarilla uppgav också att dessa kunde ”förändra rörsystemen i det finansiella systemet, vilket uppenbarligen behöver en hel uppgradering.”

Slutligen, när han frågades om uppstart dogecoin (DOGE), vars värde har fördubblats enbart den senaste veckan, sa han ”det visar bara att det finns en hel del community som går in på att köra några av dessa tokens rättigheter nu.” Fortfarande befinner sig i ett framväxande skede tillade han att vi är ”i den här perioden där det är som denna kambriumexplosion av olika mynt gör olika saker, och då kommer det att bli en rensningsprocess.”

Cascarilla tillade att rensningen av vinnare och förlorare skulle baseras på gemenskap, funktionalitet, tillförlitlighet.

Paxos serie D finansieringsrunda

Förra veckan fick Paxos 300 miljoner dollar under sin serie D-finansieringsrunda, vilket höjde sin värdering till 2,4 miljarder dollar. Paxos sa att man planerar att använda investeringen för att öka antalet anställda, utöka sin infrastruktur för regelefterlevnad och skala sin verksamhet.

På frågan vad som bidrog till den ökande efterfrågan på Paxos tjänster, erkänner Chad PayPals betydande inflytande. ”Det fanns världen före PayPal och världen efter PayPal,” sa han. ”Alla var rädda innan och alla är rädda efter, bara av olika skäl.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link