Coinbase startar enligt uppgift butik i New York City

De USA-baserad kryptovalutautbyte Coinbase verkar ha inrättat ett kontor i New York City.

San Francisco-baserade Coinbase hyr ut 30.000 kvm från Steven A. Cohens Point72 Asset Management. Kontorslokalen ligger i stadsdelen Hudson Yards på West Side på Midtown Manhattan.

Coinbases uthyrning är också anmärkningsvärt av annan anledning. Det är ett av de första teknikföretagen som startar i ett område som är känt för hyresgäster för företag, media och juridik. “Det är ett nytt varumärke av användare, inte bara för Relaterade Hudson Yards utan också för hela West Side-området”, säger en marknadsvakt.

Decentralisering av arbetsytor

Flytten kommer som en del av Coinbases nya nyligen aviserade strategi. Börsen stänger sitt huvudkontor i San Francisco och flyttar till en telekommunikationsmodell. När det gäller flytten sa Coinbase att det är “viktigt att visa vår decentraliserade arbetskraft att ingen plats är viktigare än den andra.” Följaktligen kommer detta kontor i New York att vara bland de första i en serie mindre kontor.

Ändringen till den nya fjärrmodellen är inte oväntad, eftersom många andra företag övergår till distansmodellen. Driftskostnaderna minskas avsevärt med denna modell och anställda drar också nytta av en bättre balans mellan arbete och privatliv.

Coinbase fördelar

Förutom att erbjuda en bättre balans mellan arbete och privatliv för sina anställda, gör Coinbase också andra drag när det gäller personalförmåner. Coinbase meddelade att de samarbetar med 401k-leverantören ForUsAll för att få kryptovalutalternativ till pensionskonton.

Enligt tillkännagivandet kommer anställda hos AllForUs kunder att kunna investera upp till 5% av sina 401 000 betalningar i ett antal olika kryptovalutor. Dessutom får kunder som har en ForUsAll-pensionsplan möjlighet att direkt investera med kryptos. Samtidigt hanterar Coinbase institutionella handelsplattform den faktiska handeln och förvaringen av medel och ger tillgång till cirka 50 kryptovalutor.

Coinbase har varit i medias strålkastare de senaste månaderna, mot bakgrund av den senaste direkta noteringen. De blandade resultaten som den har sett i det avseendet har dock gett andra kryptoföretag paus om hur de ska gå vidare. Till exempel sa Jesse Powell, VD för rivalbörsen Kraken, att han nu föredrar en mer traditionell börsintroduktion eller en direkt notering för sitt företags offentliga debut.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link