Coinbase Pro öppnar handel för Dogecoin-rival SHIB

Coinbase Pro tillkännagav idag att man kommer att börja tillåta affärer med Shiba Inu (SHIB) redan torsdagen den 17 juni. Det listas också token för Keep Network (KEEP) och Chiliz (CHZ).

Coinbase-kunder kan börja överföra de tre tokens till plattformen.

Enligt blogginlägget ”När tillräckligt med tillgång till CHZ, KEEP och SHIB har etablerats på plattformen, handlas på våra CHZ-USD, CHZ-EUR, CHZ-GBP, CHZ-USDT, KEEP-USD, SHIB-USD och SHIB -USDT orderböcker kommer att lanseras i tre faser, post-only, limit-only och full trading. ”

Shiba Inu liknar meme-mynt Dogecoin, som i sig använde ett Shiba Inu-mem från 2010-talet. Till skillnad från DOGE är det dock en ERC20-token, vilket betyder att den körs på Ethereum nätverk.

Enligt data från Nomics är SHIB den 17: e största symbolen med börsvärde, med över 9 miljarder dollar – mer än Stjärn, Ethereum Classic, eller Dai.

Och det marknadsmässiga taket verkar öka. Drivs av noteringen har token stigit i pris med 33% under den sista dagen för att nå $ 0,00000925.

Det är långt under dess högsta nivå på $ 0,00003791 (notera att det är en noll mindre) den 7 november förra året. Ändå är det en välkommen boost, med tanke på att Ethereum-skaparen Vitalik Buterin nästan sänkte myntet efter att ha gett 50 biljoner SHIB till välgörenhet. Myntmyntägarna hade gett wunderkind tokens i hopp om att han inte skulle röra vid dem, vilket konstgjort minskat utbudet av token samtidigt som man anslöt projektet till en respekterad utvecklare.

Nu kanske projektet inte behöver en respekterad utvecklare. Den har Coinbase, den enda börsnoterade kryptobörsen i USA, för att ge den viss trovärdighet.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.Source link