Coinbase Lists Tether (USDT) följer support för Pro-versionen

Coinbase har lagt till den största stablecoin efter marknadsvärde, Tether (USDT), till sin plattform och handelsfunktioner finns redan.

Coinbase noterade Tether (USDT) den 4 maj enligt ett blogginlägg från företaget. Tillägget har länge kommit, med tanke på att USDT har ett marknadsvärde på över 50 miljarder dollar. Tillgången kommer att finnas tillgänglig på Coinbase-onlineplattformen samt Android- och iOS Coinbase-appar.

Även om listan kan verka lite sent har Coinbase varit försiktig med att lägga till tillgångar till sina plattformar. Det har visat försiktighet och inte vill äventyra konsumenterna eller uppröra tillsynsmyndigheterna.

Företaget började nyligen börja och markerade ett viktigt ögonblick för kryptovalutamarknaden. Som ett offentligt företag måste Coinbase vidta extra försiktighetsåtgärder med avseende på någon av sina handlingar.

Coinbase hade gjort det till en poäng att lägga till fler tillgångar under de senaste 18 månaderna, och har i detta syfte lagt till några av de mest populära tokens på marknaden. Nya tillägg inkluderar Yearn Finance (YFI), OMG Network (OMG) och Decentraland (MANA). Tilläggen hjälper Coinbase när det försöker bli global, liksom att konkurrera mot inhemska rivaler som Gemini.

Tether marknadsvärde når 50 miljarder dollar

Under tiden har Tether sett sitt marknadsvärde öka till nya toppar tillsammans med Ethereum. Det nuvarande börsvärdet ligger på ungefär 52 miljarder dollar, med en rekordhög nivå på 53 miljarder dollar. Detta har inträffat trots att det har sett en hel del kontroverser tidigare, särskilt över oro över dess fiat-stöd.

Tether gör anspråk på att ha tillräckligt med kontanter för att stödja den massiva värderingen, vilket investerare har varit tveksamma till i flera år. Det väckte ytterligare oro när det började prägla miljoner nya tokens förra året.

Inget av detta har skakat marknaden hittills. Även MicroStrategys VD Michael Saylor tror att det är allt FUD (rädsla, osäkerhet och tvivel) som inte kommer att påverka Bitcoin.

Tether har också varit föremål för en handfull rättegångar, den sista framträdande rörande prismanipulation. Tjänstemän fördömde det och sa att anklagelserna var grundlösa.

Hur som helst kommer Tether sannolikt att fortsätta att göra det bra framöver, och det finns ingen brist på efterfrågan på stallmynt.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link