Coinbase för att integrera Skews dataanalysplattform med Coinbase Prime

Amerikanska kryptovalutautbyten Coinbase meddelade att de kommer att förvärva kryptodatavisualisering och analysplattform skev.

Coinbase integrerar skews dataanalysplattform med Coinbase Prime. Detta gör det möjligt för deras användare att spåra kryptovalutapot- och derivatmarknader i realtid.

Göra kryptomarknaden mer tillgänglig

Under tiden kommer skev att dra nytta av de resurser som följer med att vara en del av ett företag med flera miljarder dollar. Analysplattformen är inställd på att påskynda utvecklingen och bättre stödja sina produktambitioner.

Tillkännagivandet noterar att förvärvet är föremål för sedvanliga stängningsvillkor. Det förväntas stängas i Coinbases andra finansiella kvartal.

VD Emmanel Goh och COO Tim Noat grundade Londonbaserad skevhet 2018. Målet var att göra kryptovalutamarknaderna mer transparenta och tillgängliga för institutionell finansiering. Företaget har nu vuxit till nästan 20 anställda med över 100 kunder. Dessa inkluderar sådana som One River Asset Management och Susquehanna International Group.

Coinbase har också varit en av skews kunder de senaste två åren. Genom denna delade erfarenhet sa företaget att det känns “starkt anpassat” till Coinbase, vilket gör det “till ett bra hem för [their] team.”

Coinbase och PayPal

Detta är inte den enda integrationen Coinbase har gjort nyligen. Den 29 april meddelade Coinbase att dess användare kunde göra betalningar med PayPal. De kan göra detta genom att helt enkelt lägga till PayPal som en ny betalningsmetod. Detta tar dem till en PayPal-inloggningsskärm.

Om deras PayPal-inloggning använder en annan e-postadress än deras Coinbase-konto måste de gå igenom tvåfaktorsautentisering. Coinbase-kunder kan köpa upp till $ 25 000 per dag med sitt PayPal-konto.

Detta partnerskap är bara det senaste inom PayPals vidare integration i kryptorummet. Förra månaden meddelade det att dess användare kunde göra betalningar med kryptovalutor. Sedan avslöjade företaget att användare av sin mobila betaltjänst Venmo kunde köpa och sälja kryptovalutor via appen.

PayPal VD Dan Schulman talade också om företagets potentiella framtida utveckling av krypto. “Efterfrågan på kryptosidan har multiplicerats med vad vi ursprungligen förväntade oss”, sa Schulman. “Det finns mycket spänning.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link