CHZ bryter ut från kilen, kommer HBAR och HNT att följa?


Hedera Hashgraph (HBAR) handlar i en nedåtgående kil ovanför 480 satoshi-supportområdet. Chiliz (CHZ) har brutit ut från en fallande kil. Helium (HNT) handlar över support till 32 000 satoshier men följer fortfarande en fallande motståndslinje.

Denna artikel kommer att täcka BTC-paren. För artikeln som täcker USD-paren, klicka här.

HBAR

HBAR har fallit sedan det nådde en topp på 836 satoshier den 13 maj. Den 14 och 22 juni studsade den över 480 satoshi horisontella stödområde. Det har handlat över denna nivå sedan början av mars.

Tekniska indikatorer visar några hausseartade tecken, men inte tillräckligt för att bekräfta den hausseartade vändningen. Medan MACD rör sig uppåt är RSI under 50 och Stokastisk oscillator har ännu inte gjort ett hausseartat kors.

Diagram efter TradingView

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar att symbolen handlas inuti en nedåtgående kil, vilket anses vara ett hausseartat vändningsmönster.

Dessutom är kortsiktiga indikatorer hausse. MACD-, RSI- och stokastiska oscillatorer har alla genererat betydande hausseartade avvikelser. Detta är ett tecken på en överhängande breakout.

Om så är fallet skulle nästa motståndsnivå vara vid 696 respektive 836 satoshier.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • HBAR handlar över support till 480 satoshis.
  • Det följer en fallande kil

CHZ

CHZ hade handlat inne i en nedåtgående kil sedan den nådde en rekordhög nivå den 12 mars. Den 23 maj studsade den vid kilens stödlinje och lyckades bryta ut den 11 juni.

Den 23 juni återvände den och validerade den tidigare motståndslinjen som stöd.

Tekniska indikatorer är relativt hausse. Både MACD och RSI har genererat hausseartad divergens och rör sig uppåt. På samma sätt har den stokastiska oscillatorn gjort ett hausseartat kors.

En MACD-rörelse till positivt territorium och RSI-rörelse över 50 skulle bekräfta att trenden är hausse.

I så fall skulle nästa motstånd vara vid 1250 satoshis, 0.618 Fib retracement resistensnivå.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • CHZ har brutit ut från en fallande kil.
  • Det finns motstånd vid 1250 satoshis.

HNT

HNT har fallit sedan 28 maj, då det nådde ett högt pris på 66 000 satoshier.

Den 22 juni nådde den en nivå på 30 006 satoshier och studsade. Avvisningen validerade 32 000 satoshi-området som stöd.

Medan indikatorerna visar några hausseartade tecken har de ännu inte bekräftat vändningen. Medan MACD-signallinjen är över 0 är RSI fortfarande under 50 och den stokastiska oscillatorn har inte gjort ett hausseartat kors.

Diagram efter TradingView

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar en fallande motståndslinje på plats sedan början av juni. Tills HNT lyckas bryta ut från denna linje kan trenden inte betraktas som hausse.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • HNT handlar över support till 32 000 satoshis.
  • Den följer en fallande motståndslinje.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link