CCAI säkrar $ 8 miljoner för att slå samman centraliserade och decentraliserade utbytesfunktioner

Cryptocurrency.AI (CCAI) -börsen har säkrat en investeringsrunda på flera miljoner dollar. Den planerar att använda medlen för att bekämpa utbytesfragmentering och förbättra kryptoanvändarupplevelsen.

Börsen har vunnit totalt 8 miljoner dollar från olika digitala investerare, inklusive, men inte begränsat till, Alameda Research, Alphabit, Protocol Ventures och Rarestone Capital.

Investeringen är en del av vad CCAI-representanter kallar cryptos nästa iteration. En där användarupplevelsen prioriteras.

En rapport som delades med BeInCrypto avslöjade att CCAI planerar att använda finansieringen för att skapa en mer användarvänlig strategisk analyskompanjon som slår samman både centraliserade och decentraliserade börser (CEX och DEX). Mer specifikt bygger CCAI på den snabbaste DEX, Solana, men använder också Binances djupa likviditet genom ett strategiskt partnerskap.

Genom att göra detta avser den att eliminera idén att decentraliserad finansiering (DeFi) måste vara komplex och separat från centraliserad ekonomi.

Lösa viktiga frågor

CCAIs uppdrag kretsar kring att ge handlare på alla nivåer tillgång till omfattande analys- och strategiverktyg, och inte på bekostnad av hastighet eller kundupplevelse. Börsen hoppas också kunna lösa fragmenteringsproblem genom att skapa en plats där handlare enkelt kan utbyta medel mellan CEX och DEX.

Hisham Khan, en tidigare projektledare på Bloomberg, är chef för börsen. Han sa:

”Branschen accepterar alltför ofta frustrerande dålig användarupplevelse och fragmentering eftersom både krypto-infödda och nykomlingar tvingas använda en mängd olika verktyg för att optimera sina handelsstrategier. Vi förändrar det genom att föra allt på ett ställe. ”

När denna investering spelar in hoppas CCAI att bli en allomfattande digital handelsföljd för kryptoindustrin. Nästa fas syftar till att göra gott på sitt huvuduppdrag. Specifikt att förse handlare på alla nivåer med verktyg som vanligtvis är reserverade för toppnivåinvesterare.

Detta inkluderar tillgång till en kalender där användare kan spåra sin lönsamhet mer effektivt. Plus möjligheten att utnyttja upp till 125x futures på CEX och möjligheten att överföra pengar till en Solana-baserad plånbok.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link