CasperLabs notering på AscendEX

[ad_1]

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggdes av Wall Street-handelsveteraner, har tillkännagett noteringen av CasperLabs Token (CSPR) under paret USDT / CSPR den 6 maj 2021 klockan 15:00 UTC.

Casper är ett decentraliserat proof-of-stake blockchain-nätverk optimerat för företag och utvecklare. Casper Network är den första live blockchain som bygger på Casper-specifikationen Correct-by-Construction (CBC), vilket gör att nätverket kan skapa hållbara nya marknader och låsa upp värde genom att tokenisera nästan alla tillgångar utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet.

Med CBC-specifikationen integrerad ökar finaliteten säkerheten och garanterar att tidigare beslut är oåterkalleliga, vilket gör beslut avgörande snarare än sannolikhet. Casper är flexibel och blocktider kan justeras baserat på nätverksförhållanden. Dessa fördelar gör transaktionsavvecklingen snabbare och förbättrar användarnas förtroende för protokollets datautdata.

Protokollet är utformat för företagsanpassning och fokuserar på flexibla sekretessbehörigheter, låg latens och säkerhet. Casper tillåter företag att välja mellan offentliga, tillåtna och privata nätverksupprepningar beroende på deras sekretesspreferenser utan att offra säkerhet eller prestanda. Detta har lockat flera företag och Web3-team att utveckla partnerskap med Casper.

Casper är byggt för att motstå förändrade företags- och utvecklingspreferenser. Uppgraderbara kontrakt säkerställer att utvecklare och företag kan förbättra sina applikationer över tid. Stabila och förutsägbara gasavgifter säkerställer att appar fungerar med högpresterande standarder även när nätverksaktiviteten ökar. WebAssemble-stöd säkerställer att icke-krypto-devs kan gå ombord snabbt. Kedjestyrningsmekanismer säkerställer styrning baserat på nätverksbidrag och anseende. Aktivitet på Casper styrs av ”CSPR”, nätverkets inbyggda token.

För mer information om AscendEX besök ascendex.com och för mer information om Casper besök Casperlabs.io.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link