Carole Baskin vänder sig till Crypto efter inflationsproblem

Netflix-hit-doku-serien Tiger Kings Carole Baskin har lanserat $ CAT-mynt och vänt sig till krypto eftersom hon tror att den amerikanska dollarn övertrycks.

Vid lanseringen av $ CAT-kryptokurrency, som hon hoppas kommer att hjälpa till att finansiera sina djurskyddsåtgärder vid Big Cat Rescue, uppgav Baskin att hon inte litade på det nuvarande amerikanska finanssystemet.

”Jag undersöker kryptovalutor eftersom jag är orolig för volymen på amerikanska dollar som skrivs ut och distribueras utan något som stöder dem,” sa Baskin.

Verklighetskändis fortsatte med att säga att hon föredrar konceptet med ett decentraliserat system framför ett konventionellt system.

”Jag gillar tanken att lägga pengarnas makt i händerna på folket snarare än banker och regeringar”, tillade Baskin.

Baskin har stora planer för Big Cat Rescue, eftersom hon hoppas kunna piggyback på den globala ökningen av kryptos popularitet. Hon förklarade att köpet av myntet ger $ CAT-innehavare exklusiv tillgång till levande helgedomsturer, samtal med henne och hennes personal samt rabatter på nya varor och aktiviteter.

Hon förklarade att köp av $ CAT-mynt bör betraktas som en donation till hennes naturreservat i motsats till en butik med kryptovaluta som bitcoin;

”$ CAT är inte en valuta för investeringar, utan är en renhet från våra fans att visa sin kärlek till katterna.”

$ CAT-mynt ansluter sig till en mängd andra kryptovälgörenheter inklusive AidCoin och Carebit. Förutom valutan planerar Baskin att lansera en metavers som snart kommer att innehålla icke-fungibla tokens (NFT).

”Framtida planer inkluderar en stor kattmetavers för virtuella besök med katterna … och NFT: er som lanseras om ungefär två veckor.”

Big Cat Sanctuary NFT kommer att följa i fotspåren till Binance Charitys NFT för gott och Curve Finance. Curve auktionerade ut fem bitar av digital konst för Theatre Support Fund + som hjälpte till att stödja teatergemenskapen i London under COVID-19-låsning.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link