Cardanos ERC20-omvandlare kommer snart till Testnet

Den 17 maj meddelade Cardano (ADA) att deras nya ERC20-omvandlare skulle tillåta ethereum (ETH) -token att köras på sin proof-of-stake (PoS) blockchain.

Sedan lanseringen 2017 har Cardano tillhandahållit mycket snabbare transaktioner till lägre avgifter än ETH. Oförmågan att tillhandahålla smarta kontrakt har hindrat dem, men Charles Hoskinson, grundaren av Cardano, meddelade nyligen planer på att stödja dem.

Senast har Cardano berömts för sin användning av bevis på insats, som vissa tror kan lösa miljöproblem i samband med bevis på arbete.

ERC2O

Cardano kommer snart att kunna stödja ERC20-tokenmigrering till sin plattform med det förestående Alonzo-hårdgaffeln och Plutus-smarta kontrakt.

När det här är live kan användare av eterum-tokens som stöds flytta dem från Ethereum-nätverket till Cardano. Smarta kontrakt har ökat i popularitet sedan Ethereum startade på grund av deras användbarhet i affärstransaktioner. ERC20-tokens tillgodoser många behov, därför har de allmänt antagits av plånböcker och utbyten.

Medan ERC20-standarden skapades för Ethereum, med över 400 000 kontrakt baserat på denna tokenstandard, blir den dyrare. Genom att möjliggöra migrering av ERC20-token till Cardano kan de nu konkurrera med Ethereum.

Fler goda nyheter för Cardano

Den senaste utvecklingen kommer på baksidan av imponerande några veckor för Cardano. Förra månaden meddelade Cardanos moderbolag IOHK att de hade samarbetat med den etiopiska regeringen och ytterligare expanderat till Afrika. Den här nyheten kom efter att de hade meddelat att de skulle ta hållbar internetanslutning till Tanzania.

Partnerskapet med det etiopiska utbildningsdepartementet syftade till att ge student-ID till nästan fem miljoner användare, med det långsiktiga målet att tillhandahålla användbar information för beslutsfattare och driva personlig undervisning.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link