Cardanos Alonzo kör nu smarta kontrakt, utvecklingsuppdateringen avslöjar

En utvecklingsuppdatering som delas på YouTube har avslöjat att Alonzo nu kan köra smarta kontrakt.

Avslöjandet kom som en del av en vanlig videouppdatering på YouTube-kanalen för Input Output Hong Kong (IOHK), medutvecklare av Cardano (ADA). Tim Harrison, marknads- och kommunikationsdirektör på IOHK, pratade med Dimitris Poulopoulos på videon. Poulopoulos, leveransledaren, uppgav att de var i en position där de kunde ”prata med Alonzo-noden.”

”Tydligen kunde det skapa ett mycket enkelt smart kontrakt och skicka det till huvudboken. Så de kan få sitt första smarta kontrakt skrivet mot vårt nätverk, ”förklarade han och tillade:

”Det kan vara så enkelt som en transaktion som skickar tillbaka en” Hello, world ”eller en bekräftelse på en betalning som har gjorts.[…] Det betyder att vi har Alonzo som kör smarta kontrakt. ”

Videon fortsatte med att avslöja att denna milstolpe kommer mitt i Alonzo Blue-fasen. Den första fasen på Alonzo-lanseringen.

Leveranschef Nigel Hemsley förklarade att när de når ”en rundresa mellan huvudboken och tillbaka” kommer detta att vara utlösaren för nästa fas av lanseringen.

Enligt videon förväntar sig företaget att denna fas, Alonzo White, börjar i juli. Hemsley förklarade dock att för att detta ska kunna ske måste företaget se till att ”[their] partners och pionjärer har kunnat göra sina ”Hello, world” -manus. ”

“När de väl kan bevisa att de kan skicka in, validera och köra i kedjan […] sedan ”boom”, vi är redo för White, ”sades det.

Plattformen lanserades ursprungligen den 27 maj.

Smarta kontrakt i rymden

Medan Alonzo fortsätter med sin färdplan har Ethereum (ETH) gått till stjärnorna. Den 4 juni rapporterades att SpaceChain, en medlem av Enterprise Ethereum Alliance, hade integrerat Ethereum-teknik i sin företags hårdvara på den internationella rymdstationen. Medger effektivare smarta kontraktsoperationer i processen.

Detta markerade en första för SpaceChain genom att de aldrig tidigare hade införlivat Ethereum-teknik i sin hårdvara. Den blockchain-baserade nyttolasten som de lanserade i rymden den 3 juni var deras fjärde totalt.

Ett meddelande den 4 juni förklarade att den ökade smarta kontraktseffektiviteten berodde på rymdinfrastrukturens säkerhet och avlägsenhet. Som i sin tur säkerställde total oberoende för Ethereum-kontraktsoperationen ”från centraliserade markbundna servrar.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link