Cardano (ADA) ökar till ny all-time high på $ 2,20


Cardano (ADA) har fortsatt sitt hausseartade momentum då projektet såg en ny heltidsnivå uppnådd på lördag och berörde $ 2,20 på Binance.

Efter en tumultig vecka av volatilitet på marknaden har ADA sett en ny rekordnivå under helgen. Bryter förbi $ 2-märket.

ADA hade tidigare testat ett nytt high för en vecka sedan. i alla fall kommentarer gjord av Teslas VD Elon Musk angående ”snabbt ökande användning av fossila bränslen för Bitcoin-gruvdrift och transaktioner” utlöste en marknadsförsäljning. ADA sjönk till ett veckoläge på $ 1,50 innan hon fortsatte sin rally mot en annan rekordhög nivå.

Kryptovalutan svävar för närvarande över $ 2. Med imponerande 25% vinst den senaste veckan. ADA hade tidigare nått ett nytt höjdpunkt för åtta dagar sedan. Innan vi ser ytterligare tre dagar med nya toppar.

Källa: Tradingview

Mer hausse förväntas för ADA

Kryptoanalytiker Benjamin Cowen nyligen twittrade en omröstning som frågar ”Vilken krypto kommer att vara det tredje myntet som gör det till $ 200B marknadsvärde?” Överraskande av BNB, DOGE och XRP var ADA för närvarande favoriten i betyg. Med snyggt 10 000 röster ledde ADA omröstningen med 57% av rösterna. BNB kom på andra plats med 24%.

Populära handlare kräver $ 2,26 prismål

Populär valutahandlare Peter Brandt hade tidigare twittrade ett prismål för ADA. Brandt spekulerar i att priset på ADA skulle slå $ 2,26 baserat på hans ”ballpark” målanalys.

Cardano-expansion fortsätter

Cardano meddelade nyligen att den skulle lansera sin Alonzo hårda gaffel i maj. Tillkännagivandet kommer att se Goguen-eran i Cardanos färdplan uppfylld.

Uppgraderingen är inställd på att implementera säkra smarta kontrakt. De smarta kontraktsfunktionerna kommer att baseras på Plutus specialbyggda programmeringsram.

Dessutom har Input Output, moderföretaget till Cardano, nyligen samarbetat med World Mobile Group. Partnerskapet är inställt på att tillhandahålla prisvärda nätverksnoder genom Cardano blockchain-infrastrukturen.

Det afrikanska partnerskapet tillåter medborgare att säkerhetskopiera viktiga dokument genom blockchain.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link