Cardano (ADA) gör anspråk på fjärde platsen som BNB-sedlar

Cardano (ADA) har klättrat till fjärde platsen och överträffat Binance Coin (BNB)

ADA har lyckats hoppa över BNB efter en svår vecka för altcoins. Den senaste tidens bitcoin-prisfall har sett hela marknaden slum. Bitcoin sjönk till en sexton veckors lägsta när det berörde 30 000 dollar denna vecka. Dra ner altcoins med det.

Bitcoins prisfall har tillskrivits nyheter från Kina. Med landet som meddelar att det kommer att slå ner på bitcoingruvarbetare för att skydda landets finansiella system och fokusera på att minska koldioxidutsläppen.

Kina-begränsningar skadar kryptopriserna

Kina meddelade också att det skulle förbjuda finansinstitut att använda kryptotjänster framöver.

Nyheten har påverkat marknaden negativt. Med altcoins som tar början på försäljningen. Medan både BNB och ADA såg kraftiga prisfall, kom ADA på topp och har nu tagit den fjärde platsen före BNB. Tether (USDT) har flyttat tillbaka till tredje plats när det stabila myntet fortsätter att prägla nya USDT. Tether hade skrivit ut en miljard tokens bara på lördag, enligt till Whale Alert.

Cardano-utvecklingen fortsätter

Cardano har sett en flod av meddelanden den här månaden. Senast tillkännagav det kanadabaserade kryptoföretaget iMining att det skulle lansera Cardano Staking.

Cardano tillkännagav också sin nya ERC20-omvandlare som snart kommer att släppas. Flytten ser ut att erbjuda ett livskraftigt alternativ till Ethereum-nätverket.

Projektet har sett sin popularitet klättra när priset på ADA nådde en rekordhög den här veckan. ADA slog $ 2,45 enligt CoinGecko.
Graph Blockchain har också nyligen berömt Cardano efter sin prisökning. VD för Graph Blockchain, Paul Haber berömde projektets tillväxt och sa ”Vi tror starkt på Cardano och dess symbol, ADA, deras utvecklare och community. Proof of Stake-metoden som Cardano har implementerat är framtiden för kryptoekosystemet och löser ett antal problem med Proof of Work-konsensusalgoritmer, inklusive miljöfrågor som har fått så mycket uppmärksamhet som sent. Cardano kommer utan tvekan att vara en långsiktig bidragsgivare till kryptoutrymmet och den här nya all-time high är välförtjänt. Vi är stolta över att ha Cardano på listan över projekt som vi äger och stöder. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link