Cardano (ADA) bryter ut efter konsolidering för att slå All-Time High på $ 1,70

[ad_1]

Cardano, en av de största konkurrenterna till Ethereum (ETH) inom blockchain-ekosystemindustrin, nådde den nya all-time (ATH) på $ 1,70 igår. Det nya rekordet följer en lång konsolidering, så vi kan förvänta oss en fortsatt långsiktig uppåtgående trend.

ADA / BTC-paret visar också hausseartade perspektiv och står för närvarande inför kortvarigt motstånd vid 3000 satoshi. Efter en potentiell breakout kommer Cardano att kunna fortsätta den uppåtgående trend som inleddes 2021.

Cardano når nya ATH

I början av 2021 initierade Cardano (ADA) sin hausseartade impuls. Priset ökade från området för långsiktig konsolidering i intervallet 0,10-0,20 dollar till den historiska ATH på 1,55 dollar på bara 56 dagar. Altcoin ökade med 777%.

Rekordet sattes den 27 februari och ADA har handlat i en långsiktig konsolidering sedan dess. Under de kommande 67 dagarna respekterade priset den parallella kanalen i intervallet 1-1,50 dollar och med medianen 1,25 dollar som verifierades många gånger.

Diagram av Tradingview

Igår var det en klar breakout från denna kanal och ADA nådde den nya ATH till $ 1,70. Från botten av kanalen till den nya toppen har Cardano ökat med 65% på drygt en vecka. Att bryta motståndet på $ 1,50 bekräftades av en volymökning (blå pil).

Tekniska indikatorer är hausse och föreslår fortsättningen av en ny våg av upptrenden. RSI har just brutit ut från den långsiktiga nedåtgående motståndslinjen som har funnits sedan den 10 februari (orange cirkel). Vi kan förvänta oss att testa om det innan vi fortsätter den hausseartade momentum.

MACD genererar fler gröna staplar med positiv dynamik. Den stokastiska oscillatorn går norrut trots att den redan är hög i det hausseartade territoriet över 80.

Diagram av Tradingview

ADA framtida rörelse

Cardano bröt ut efter mer än två månaders konsolidering, som ägde rum efter en impulsiv ökning. Vanligtvis kan man förvänta sig en fortsättning på den långsiktiga trenden efter ett sådant drag.

Kryptovalutahandlare @CryptoRgreen publicerade ett veckovis ADA / USD-diagram på Twitter, vilket tyder på att återackumuleringen skulle kunna tolkas som en hausseartad flagga, som nu bryter ut. Att fortsätta mönstret förutsäger ett mål på $ 2,78.

Källa: Twitter

Detta är i linje med målen för den externa Fib retracement för årets hela uppåtgående rörelse. Således hittar vi 3 fler mål för Cardano: $ 2,27 vid 1,618 Fib, $ 2,77 vid 2 Fib och $ 3,57 vid 2,618 Fib.

Diagram av Tradingview

Priset kommer sannolikt också att testa $ 1,50-nivån igen och validera den som support.

ADA / BTC

Prisåtgärden för ADA / BTC-paret är intressant eftersom vi ser ett breakout från det mindre motståndsområdet runt 2400 satoshi (orange rektangel). Ändå måste Cardano bryta motståndet från den tidigare toppen vid 3000 satoshi där den för närvarande handlas (röd streckad linje).

ADA / BTC-diagram av Tradingview

Om detta lyckas hittar vi ett annat motståndsområde vid 3610 satoshi. Detta är ett långsiktigt motstånd / stödområde, inställt på 0,618 Fib av hela nedåtgående trend från den historiska ATH vid 8788 satoshi den 4 januari 2018.

Tekniska indikatorer är hausse och stöder fortsatt tillväxt. Som i par mot USD har RSI brutit ut från den nedåtgående motståndslinjen och stiger (orange cirkel). MACD genererar högre staplar med positiv dynamik. Den stokastiska oscillatorn är över 80 och visar inga tecken på försvagning.

ADA / BTC-diagram av Tradingview

Dessutom kryptovalutahandlare @CryptoMichNL förutspår att ADA efter att ha brutit mot 3000 satoshi-motstånd kan förvänta sig en betydande ökning:

Källa: Twitter

Slutsats

Cardano nådde den nya ATH till $ 1,70 igår. ADA / BTC-paret bryter nu ut från 3000 satoshi-motståndsområdet. Tekniska indikatorer föreslår en fortsättning på den långsiktiga upptrenden.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link