Bybit: En handel med kryptovalutaderivat


Omloppsbana är ett av de snabbast växande börserna för kryptovalutaderivat och har för närvarande mer än 1 600 000 registrerade användare.

Kryptoekosystemet har kommit långt de senaste åren. År 2017 är kryptovaluta fortfarande en bubbla. Idag steg Bitcoin-priset till rekordhögt och valvade över en minnessten på 64 000 dollar. När krypto blir mer vanligt dyker ett mer omfattande utbud av investeringsfordon upp och som inkluderar derivat.

Derivat är i huvudsak ett kontrakt som får sitt värde från en eller flera underliggande tillgångars resultat. I det här fallet är tillgångarna Bitcoin och kryptovalutor. Derivat erbjuder investerare ett kapitaleffektivt sätt att få exponering för kryptovalutor utan teknik för att handla dem direkt.

För närvarande erbjuder de flesta kryptobörser derivat. Bland dem finns det en som sticker ut – Bybit.

Bybit: En handel med kryptovalutahandel

Bybit-börsen skapades i mars 2018 och rankas som topp 5-derivatbörsen med en handelsvolym på 14 miljarder dollar i genomsnitt. Grundarteamet består av banbrytande proffs från investeringsbankbranschen som var tidiga användare av blockchain-teknik och branschentusiaster.

Hittills har plattformen inte drabbats av några större störningar, inte ens under tider med extrem belastning. Det beror på att börsen prioriterar kundnöjdhet. Teamet strävar ständigt efter att tillhandahålla en professionell, smart, intuitiv och innovativ handelsupplevelse genom att lyssna och vårda kundfeedback. Därför lägger Bybit aktivt till nya handelspar som ADA / USDT, DOT / USDT och UNI / USDT för att tillgodose konsumentens krav.

För närvarande är Bybit specialiserat på eviga byten, inklusive USDT och eviga omvända kontrakt. Dessa produkter inkluderar de eviga kontrakten mellan BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, EOS / USD, BTC / USDT, ETH / USDT, LTC / USDT, XTZ / USDT och LINK / USDT. Ovanpå det lade Bybit nyligen till inversa futures för att göra det möjligt för handlare att låsa in en underliggande tillgångs framtida pris. Kontraktet kommer att konvergera till spotpriset och lösa ut vid utgången.

BTCUSDT-funktioner för eviga kontrakt

BTCUSDT eviga kontrakt har inget utgångsdatum. Varje kontrakt är värt $ 1 i BTC. Medan finansieringen sker var 8: e timme var den senaste finansieringen den 14 mars 2021, 00:00:00 UTC.

Bybit använder räntesatsen och premieindex för att beräkna finansieringsräntan genom TWAP (Time-Weighted-Average-Price) över serien av minuträntor.

Här är fördelningen av den slutliga finansieringsnivån med ett intervall på 8 timmar.

Finansieringsgrad (F) = Premiumindex (P) + klämma (ränta (I) – Premiumindex (P), 0,05%, -0,05%)

Vilka komponenter inkluderar:

 • BTC-lånesats = 0,03%
 • USDT-låneränta = 0,06%
 • BTCUSDTPI – Premium Index

Handelsavgifter för bybit

Handelsavgifterna härrör från tillverkar- eller tagaravgifterna. I allmänhet utförs marknadsorder omedelbart av tagare. Medan både tillverkare eller tagare kan utföra gränsorder, men de är inte omedelbara.

Handelsavgifterna beror på om du är tillverkare eller tagare. Takers som handlar på Bybit måste betala 0,075%, och tillverkare tjänar 0,025%.

Inverse Futures Contracts

BTCUSD0625, som kommer att avtalas den 25 juni 2021, har varit tillgänglig för handel på Bybit sedan den 11 mars. Ytterligare ett kontrakt, BTCUSD0924, som kommer att avtalas den 24 september 2021, publicerades den 18 mars. Båda kontrakten kommer att tillgänglig i nästa uppdatering av Bybit-appen.

Det förväntade likvidationspriset är $ 53 000 och konkurspriset är $ 52 950. På grund av marknadsvolatilitet, märkespriset har sjunkit till 52 500 dollar, under likvidationspriset.

I det här fallet tar Bybit automatiskt över dina återstående positioner, överför dem till marknaden och drar kapital från försäkringsfonden som genereras av BTCUSD Perpetual Contracts för att täcka ditt negativa eget kapital. Det hjälper till att minimera riskerna för självavdragning (ADL).

Ett terminskontrakt är ett avtal om att sälja något vid ett framtida datum till ett pris som bestäms i nuet. När det gäller Bitcoin och andra kryptovalutor handlas futures på en börs som blir en mellanhand.

Alla terminskontrakt har ett utgångsdatum som anger när köparen och säljaren avvecklar sina väntande positioner.

Bybits mobilapp

Bybit-appen, helt kompatibel med iOS och Android, är utformad för alla användare, från nybörjare till avancerade handlare. Både widgets och strategiska prisvarningar hjälper dig att ligga steget före marknadsvolatiliteten. När ett fastställt pris uppnås blir du alltså den första som får ett meddelande.

Här är en översikt över egenskaperna:

 • Fyra av de mest använda knapparna kan enkelt lokaliseras på applikationens hemsida: gör en insättning, aktivera strategiska varningar, hänvisa vänner och få tillgång till belöningscentret.
 • Du kan övervaka din ombordstigning överst på hemsidan: din registrering, insättning och handel.
 • Du kan välja önskat språk i det övre vänstra hörnet, ditt läge (ljus / mörkt) och få tillgång till andra inställningar.

På samma sätt kan du enkelt göra insättningar och uttag, välja indikatorer och rita på prisdiagrammet i realtid. Du kan också kontrollera ditt kontosaldo, ställa in strategiska varningar och mycket mer.

Oavsett om du vill göra villkorliga beställningar, begränsa order eller marknadsföra order, är appens handelsupplevelse lika sömlöst integrerad som användarupplevelsen på skrivbordet.

Krypto-derivatarenan expanderar snabbt som antalet nya produkter och kontrakt visar.

Å andra sidan tillåter terminskontrakt exponering för Bitcoin och kryptovalutor utan att fysiskt köpa och lagra dem. De är också väl lämpade för traditionella handlare som är vana att hantera sådana investeringsmedel för andra tillgångar.

När industrin växer kommer det att finnas fler sätt att handla och investera i kryptovalutor via intuitiva webbplattformar och smartphone-appar. Derivatkontrakt tar snabbt emot spothandel och kan till och med

överträffa volymerna de närmaste åren, och Omloppsbana är en utmärkt plattform för detta.

Välkomstbonus för nya användare

För närvarande har Bybit speciellt förberett ett välkomstevenemang för nya kunder. Således får den första insättaren på Bybit belöningar på upp till $ 600 i Rewards Hub.

Även om du redan är en registrerad användare är det en god nyhet du kan insättning och handel för att få bonusar och kuponger.

Bonusarna kan dock inte tas ut, medan vinster från handel med belöningar kan tas ut.

* Observera att remissbonus endast är tillgänglig under en begränsad period.

Kundsupport

För närvarande stöder Bybit upp till åtta språk. De består av engelska, förenklad och traditionell kinesiska, japanska, koreanska, spanska, vietnamesiska och ryska. En av Bybits höjdpunkter är livechatten dygnet runt för kundsupport. Därför finns det alltid en representant som hjälper dig att lösa en nödsituation.

Sammanfattning av huvudfunktionerna i Bybit:

 • Med ett smart handelssystem för att snabbt ta vinst, stoppa förlust vid inträde, ta emot strategivarningar och justera din beställning.
 • Du kan konfigurera din TP / SL från ingången för att få strategivarningar. Du kan också justera dina beställningar med ett enda klick.
 • Erbjuder marknadens bästa djup; varje handel utförs med minimal prispåverkan.
 • Den har en HD Cold Wallet som garanterar säkerheten för dina pengar.
 • 100K TPS matchande motor. På detta sätt bör du inte oroa dig för systemöverbelastning.
 • Toppmoderna prissystem.
 • Robust API för högfrekvent handel med marknadsdata som skickas var 20: e ms.
 • Ett system med 99,99% funktionalitet. Det finns liten eller ingen serveravbrott Server utan stillestånd tack vare den grå startfunktionen och heta korrigeringar.
 • Njut av kundservice 24 timmar om dygnet.
 • Det erbjuder en ömsesidig försäkringstjänst för att få fullständigt skydd mot minskade intäkter.

FAQ

Kan jag ta ut pengar från Bybit?

För att ta ut pengar från Bybit måste du klicka på knappen som visar “ta ut” och välja önskad krypto för uttag. För närvarande behandlar Bybit alla uttagsbegäranden tre gånger om dagen vid UTC-tid 0800, 1600 och 2400. Avstängningstiden för uttagsbegäran är 30 minuter före den schemalagda uttagsbehandlingstiden. Till exempel behandlas alla förfrågningar som gjorts före 0730 UTC klockan 0800 UTC; men både max och minimum beror på tillgången.

Kan jag köpa Bitcoin på Bybit?

Bybit-kryptoderivatutbyte tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin och andra kryptovalutor i realtid, dygnet runt. Så ja, du kan både köpa och sälja Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple (XRP) och USDT på Bybit med fiat-gateway via ditt kreditkort.

Hur köper jag Bitcoin på Bybit?

Bybit har ett intuitivt gränssnitt för att utrota den frustrerande Bitcoin-köpprocessen. Bybit har samarbetat med betalningsleverantörer som Banxa, Mercuryo, MoonPay och XanPool för att tillgodose en bredare publikpool.

*Observera att vissa av dessa betalningsleverantörer kanske inte är tillgängliga för dig på grund av geografiska begränsningar.

Här är steg-för-steg-guiden för att köpa Bitcoin på Bybit:

 1. Bli Medlem och verifiera ditt konto eller logga in på ditt Bybit-konto
 2. Besök Fiat Gateway på Bybit genom att klicka på ”Köp krypto”
 3. Ange önskat belopp som ska köpas i fiat eller crypto
 4. Fortsätt med betalningen när du väljer din tjänsteleverantör

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link