Bullish ETH sätter nytt all-time high när det rör $ 3 800


Ethereum har nått en annan heltidshöjd på lördag efter hausseartad fart. När utflödena växer med ETH 2.0 hotande.

Den näst största kryptovalutan nådde en ny rekordhög nivå på lördag när den tappade $ 3 800 på Binance.

Ethereum har sett en hausseartad momentumökning efter en ökad popularitet bland investerare. Krypto har stigit 110% under den senaste månaden. Samtidigt som en hittills sett en vinst på 423% under 2021.

Källa: Tradingview

Krypto fortsätter att klättra efter de senaste nyheterna att S&P Dow Jones har lanserat flera kryptoindex, inklusive ett etereumindex.

Efter den senaste uppgraderingen i Berlin, som kommer flera månader innan uppgraderingen i London förväntas ske, har ethereum sett en ökning av transaktionens genomströmning.

Eterums gaspriser har nyligen sjunkit, vilket har ökat transaktionsvolymen. Ethereum blockchain slog nyligen också 16,5 transaktioner per sekund (TPS) enligt analys på kedjan från Glassnode.

Bensinpriserna nådde en lägsta nivå på cirka 8 dollar den 2 maj enligt BitInfoCharts.

Ytterligare prisåtgärder förväntas

Crypto-handlare fortsätter att förvänta sig mer uppåt för ethereum. CryptoQuant VD Ki Young Ju twittrade på den senaste tidens högsta tid och säger ”Att sälja ETH verkar inte vara en bra idé på lång sikt. Följ amerikanska institutionella investerare, inte emot dem ”. Tweeten hänvisar till en ökning av köpaktiviteten på den populära kryptovalutautbytet Coinbase.

Aktuell statistik om CryptoQuant visar att eterumreserverna på börserna sjunker när priset fortsätter att stiga. Den senaste statistiken visar att det för närvarande finns 19 miljoner eterier på börser. Ned från över 21 miljoner eterier för tre månader sedan.

ETH 2.0 hotar

Insatsen i Ethereum 2.0 ökade också nya insättare den här veckan. Den 5 maj var rekordhögt för 2021. Totalt 1 779 nya insättare lade till sin 32 eter i insättningsavtalet.

Den senaste statistiken visar att det nu finns över 4,3 miljoner ETH i insättningsavtalet. Till ett värde av 15,48 miljarder dollar.

Ethereum upplever för närvarande sitt näst bästa år i pristillväxt sedan 2018, efter en vinst på 488% år 2020.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link