BTC, ETH, XRP, YFI, XMR, NEAR, SXP — Teknisk analys 18 maj


Bitcoin (BTC) har studsat vid supportlinjen för en stigande parallell kanal.

Ethereum (ETH) närmar sig toppen av sin hausseartade impuls.

XRP (XRP) har potentiellt precis börjat den femte och sista vågen av sin hausseartade impuls.

Yearn Finance (YFI) har brutit ut från en fallande motståndslinje.

Monero (XMR) närmar sig support till $ 325.

NEAR Protocol (NEAR) och Swipe (SXP) handlas i fallande parallella kanaler.

BTC

BTC har handlat i en fallande parallell kanal sedan den nådde ett högt pris strax under $ 65 000 den 14 april. Den 17 maj studsade den vid kanalens supportlinje och har gått uppåt sedan dess.

MACD-, RSI- och stokastiska oscillatorn har alla genererat hausseartade avvikelser. Detta är ett tecken på att mer uppåtgående rörelse är sannolikt.

Därför kommer priset sannolikt att gå mot närmaste motståndsområde mellan $ 48,650- $ 50,700.

BTC-diagram av TradingView

ETH

ETH har snabbt gått uppåt sedan 23. april. Det närmar sig dock en lokal topp.

För närvarande verkar det vara i sub-våg fem (orange) av våg fem (vit). Därför är det troligt att den uppåtgående rörelsen som började i mars 2020 kommer att ta slut.

Det finns ett sammanflöde av Fib-motståndsnivåer mellan $ 4585 och $ 4,710, vilket gör det till ett troligt område för toppen att nås.

Detta målområde hittas med hjälp av Fib-projektioner på cykelvågorna (vita) och mindre delvågorna (svarta) 1-3, och en extern retracement på våg fyra.

Om rörelsen sträcker sig, skulle det näst mest troliga målet hittas till 5 171 $, även om det är mindre troligt att det uppstår.

ETH-diagram av TradingView

XRP

I likhet med ETH har XRP gått uppåt sedan 23. april. Det är troligt att det har börjat delvåg fem (orange) av en hausseartad impuls.

Ett potentiellt mål för toppen av den uppåtgående rörelsen finns på $ 2,70.

Tekniska indikatorer är också relativt hausse. MACD ökar och är nära att ge en hausseartad reverseringssignal medan RSI har genererat en dold hausseartad divergens.

XRP-diagram av TradingView

YFI

YFI har gått nedåt sedan den 12 maj nådde ett högt pris på 95 000 USD den 12 maj. Under hela minskningen följde den en fallande motståndslinje.

YFI bröt ut den 18 maj och har ökat sedan dess. Det närmaste motståndsområdet finns på $ 81.000. Detta hittas med hjälp av 0.618 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelse.

Om man lyckas flytta sig över denna nivå, skulle nästa motstånd hittas på $ 95 000 och $ 117 410.

YFI-diagram av TradingView

XMR

XMR har flyttat nedåt sedan 7 maj efter att ha nått ett högt pris på 518 $.

För närvarande närmar sig supportområdet $ 325. Förutom att det är en horisontell stödnivå är det också 0.618 fib retracement-nivån för hela uppåtgående rörelse.

Det finns dock inga hausseartade vändningstecken ännu. Både MACD och RSI minskar och det finns inga hausseartade avvikelser i spel.

XMR-diagram av TradingView

NÄRA

NEAR har handlat i en fallande kanal sedan den 13 mars nådde ett högt pris på 7,58 dollar.

Den 23 april nådde den stödlinjen för denna kanal och började en uppåtgående rörelse som fortfarande pågår.

Tekniska indikatorer är hausse. Detta framgår särskilt av RSI-korset över 50 och MACD-korset över 0.

Om priset bryter ut från den aktuella kanalen skulle nästa närmaste motstånd hittas på $ 9,72. Denna nivå hittas med hjälp av en extern Fib retracement på den senaste nedåtgående rörelsen.

Nära diagram av TradingView

SXP

SXP har handlat i en fallande parallell kanal sedan den 3 maj. Detta är sannolikt en korrigerande rörelse, från vilken ett breakout förväntas.

Den 17 maj studsade SXP vid kanalens supportlinje. Både MACD och RSI har också genererat hausseartade avvikelser, vilket stöder möjligheten till ett breakout.

Om priset bryter ut, skulle de närmaste motståndsområdena hittas på $ 4,90 och $ 5,90.

SXP-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link