BTC, ETH, XRP, SXP, XVG, FTM, ICX — Teknisk analys den 29 april


Priset på bitcoin (BTC) har sjunkit sedan det avvisades av motståndsområdet $ 55850.

Ethereum (ETH) nådde en ny heltidshöjd den 28 april.

XRP (XRP) har ökat sedan det började återhämta sig den 23 april.

Svep (SXP) har brutit ut från en fallande motståndslinje medan Fantom (FTM) har brutit ut från en fallande kil.

Verge (XVG) avvisades av en långvarig motståndsnivå.

ICON (ICX) har slutfört en löpande korrigering.

BTC

Den 28 april nådde BTC högst 56 428 dollar innan den minskade. Den höga gjordes vid 0,5 Fib retracement motståndsnivå (svart) som mäter den tidigare minskningen.

RSI har genererat en baisseartad avvikelse och MACD har nästan korsat under 0. Båda dessa är tecken på att en korrigering förväntas.

Det finns supportnivåer på $ 52,370, $ 51,330 och $ 50,300. Området 51,330 $ är också en horisontell stödnivå, vilket ökar dess betydelse.

BTC-diagram av TradingView

ETH

Den 28 april nådde ETH ett nytt rekordhögt värde på 2760 USD. Det har minskat något sedan dess.

Vågantalet antyder att det är i undervåg tre (rött) av våg fem (svart). De mest troliga målen för toppen av den uppåtgående rörelsen finns på $ 2 874 och $ 3 351. Eftersom priset redan är nära det förra i en tid då det finns en ny undervåg kvar, är det troligt att ETH når det högre målet.

Dessa mål hittades med hjälp av en Fib-projektion på vågorna 1-3.

Klicka här för en mer långsiktig analys.

Diagram efter TradingView

XRP

XRP har rört sig nedåt sedan den 14 april, då den slutförde våg tre (orange) och nådde en topp på $ 1,94.

Minskningen fortsatte fram till 23 april, då XRP nådde en lägsta nivå på 0,88 dollar. Detta slutförde en fjärde vågavdrag. Token återvände stödet 0.618 Fib retracement kort därefter.

Det mest troliga målet för toppen av den uppåtgående rörelsen ligger på $ 2,69. Denna ökning skulle slutföra våg fem. Detta mål hittades också med hjälp av en Fib-projektion på vågorna 1-3.

XRP-diagram av TradingView

SXP

SXP har minskat längs med en nedåtgående motståndslinje sedan den nådde en topp på $ 5,50 den 10 april.

Efter tre misslyckade försök lyckades den äntligen bryta ut över denna linje den 29 april. Hittills har den nått en lokal höjd på $ 4,88.

Om priset återvänder för att testa breakout-nivån, kommer troligen $ 4,20-området att fungera som stöd. Omvänt förväntas $ 5,10-området ge motstånd.

För en långsiktig analys, klicka här.

SXP-diagram av TradingView

XVG

XVG ökade avsevärt under den andra veckan i april och nådde en topp på $ 0,08 den 17 april. Den avvisades dock av 0.618 Fib retracement-nivån omedelbart därefter.

Det skapade en baisse uppslukande ljusstake nästa vecka. Det har ännu inte testat den tidigare breakout-nivån på $ 0,028 och validerat den som support.

Konsolidering mellan dessa två nivåer förväntas innan XVG så småningom kan bryta ut och gå mot $ 0,11.

XVG-diagram av TradingView

Fantom (FTM)

Den 28 mars bröt FTM ut från en fallande kil. Därefter sjönk det en gång till men fullbordade ett dubbelt bottenmönster den 23 april. Sedan dess har det gått uppåt.

För närvarande håller den på att återta motståndsområdet på 0,66 dollar. Om det lyckas med att nå ett slut ovanför, kommer FTM sannolikt att öka mot $ 0,90 och potentiellt ett nytt all-time högt pris.

FTM-diagram av TradingView

ICX

ICX har rört sig uppåt sedan studsar den 23 april. Det låga $ 1,48 inträffade precis vid stödlinjen för en stigande parallell kanal, vilket möjligen slutförde en löpande korrigering.

Ett troligt mål för toppen av den uppåtgående rörelsen finns på $ 4,06.

På samma sätt som ETH hittas målet med en Fib-projektion på vågorna 1-3.

ICX-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link