BSC Station, för en enklare användarupplevelse

[ad_1]

Ett av de stora problemen för DeFi- och NFT-plattformar är bristen på praktiska och användbara tjänster för sina användare. Dessutom är det fortfarande svårt att hitta projekt som fokuserar på användarupplevelsen och finns i Binance Smart Chain (BSC).

Förutom att ha ett snabbt och lågt avgiftsnätverk vill de som är involverade på den här marknaden att deras applikationer ska vara optimerade, transparenta och användarvänliga. När allt kommer omkring, vad är poängen med att vara på en ledande plattform i det mest lovande ekosystemet i blockchain-mediet och inte fullt ut njuta av fördelarna?

BSC Station försöker lösa detta problem. Plattformen bestämde sig för att vara en differentierare i nätverket för marknadens ledande börs.

Lär känna BSC Station

BSC Station (BSCS) syftar till att bygga en full-stack DeFi med NFT-auktion på BSC.

BSCS är ett samhällsekosystem som hjälper användare att komma åt DeFi-plattformar enkelt, säkert och kostnadseffektivt. Dessutom är det den mest bekväma bron att ansluta användare och applikationsprodukter på Binance Smart Chain-ekosystemet och andra blockchain-protokoll.

Plattformen använder delningsekonomimodellen för vinstdelning. Detta ger bättre likviditetsodling och likviditetstjänster till kryptohandlare och jordbrukare. Insättare tillhandahåller likviditet för marknaden för att få passiva inkomster genom plattformens symbol, BSCS.

För NFT-marknaden har den utvecklat BSC Startpool. Detta hjälper projekt att distribuera sin token till en bredare publik. Dessutom kan kryptovalutainvesterare och användare få attraktiv avkastning i form av nya tokens. Detta är en innovativ lösning som ger fördelar för både användare och kryptoprojekt av hög kvalitet.

Produktens livskraft

BSC NFT Station SDK

SDK standardiserar alla NFT-tillgångar relaterade till auktionsfunktionen. Det ger en tydlig uppsättning verktyg, dokumentation och regler för att säkerställa en rättvis och effektiv auktion för köpare och säljare.

BSC Smart Security (BSCSS)

BSCSS är ett smart säkerhetsavtal för den BSC-protokollbaserade marknadsplatformsbetalningsplattformen. Den är utformad för att göra köp och försäljning av NFT-varor eller tjänster enkelt och bättre skyddat.

Auktioner

Auktion är en av de mest framträdande funktionerna på BSC Station-plattformen. Detta är en mycket effektiv mekanism för att förverkliga resurskonfiguration inför otillräcklig information.

Auktioner kan kategoriseras i tre typer av procedur auktioner. Kategoriseringen beror på förekomsten av en prisutveckling under en auktion och dess orsaker.

Krypteringsalgoritm

BSC NFT-protokoll smart kontrakt använder den unika krypteringsalgoritmen, krypterar alla bud och ser till att alla bud inte kan ändras och krypterad information är irreversibel.

Fastprisavtal

Fast pris avser ett bytesben där betalningarna baseras på en konstant ränta. Det kan dock också hänvisa till en förhandlad prispunkt som inte kan ändras under normala omständigheter.

NFT-innehavare kan sälja sina NFT-filer på blockchain genom ett smart avtal med BSC NFT-protokoll i form av väntande order och utses för NFT.

BSCS är plattformens styrningstoken. Dess innehavare har flera fördelar, inklusive likviditetsodling, delning av transaktionsavgifter i BSCS Launchpool och andra vinstdelningsaktiviteter i BSC Station-ekosystemet för att maximera vinsten.

Binance Smart Chain Station arbetar för att ge värde till kunder som använder Binance Smart Chain genom att skapa ett samhällsekosystem som är lätt att använda i. Sådana innovationer är till hjälp i det större målet att förbättra mainstream-antagandet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link