BSC-mynt visar styrka när BNB når $ 100B-kapitalisering


Binance-mynt (BNB) nådde ett börsvärde på 100 miljarder dollar den 3 maj. Därför kommer vi att titta på tre mynt som ingår i Binance Smart Chain (BSC) för att se om det finns potential för liknande ökningar.

PancakeSwap (CAKE) har minskat sedan den avvisades av motståndsområdet $ 44,2 den 30 april.

BakeryToken (BAKE) nådde ett nytt högt pris någonsin den 2 maj.

Cocos-BCX (COCOS) har följt en fallande motståndslinje sedan den nådde ett högt pris den 11 mars.

PancakeSwap (CAKE)

CAKE har ökat sedan den 18 april, då den studsade på supportområdet på $ 20,50. Den 30 april nådde det ett högt pris på 44,18 dollar innan det minskade.

Den höga gjordes vid sammanflödet av motståndsnivåer, skapad av en långvarig (vit) och kortvarig (svart) extern Fib retracement. Sedan dess har den flyttat nedåt.

Diagram efter TradingView

Trots den pågående minskningen är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. Det kortare sex-timmarsdiagrammet visar en stigande stödlinje som har funnits sedan 18 april.

Linjen sammanfaller med supportområdet $ 34,7, vilket är stödnivån 0,382 Fib retracement. Nästa supportområde finns på $ 31,78, 0,5 Fib retracement-nivån.

CAKE har uppenbarligen studsat precis innan den nådde denna linje. En breakout över den potentiella fallande motståndslinjen (streckad) skulle bekräfta att token är på väg mot nya toppar.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • CAKE har nått motstånd på $ 42,8.
  • Det finns support på $ 34,7 respektive $ 31,7.

BakeryToken (BAKE)

BAKE har ökat paraboliskt sedan den 25 april. Den 2 maj lyckades den nå ett nytt heltidspris på 8,49 USD. Detta uppgick till en ökning med 772% på bara sju dagar.

BAKE har dock gått nedåt sedan dess.

Ändå antyder vågräkningen att detta endast är våg fyra (svart) av en femvågs hausseimpuls. Därför, efter den nuvarande minskningen, skulle en annan uppåtgående rörelse sannolikt vara. Ett potentiellt mål för toppen av den uppåtgående rörelsen finns på $ 10,95.

Å andra sidan finns de tre huvudsakliga supportnivåerna på $ 5,63, $ 4,75 och $ 3,87. Dessa är stödnivåerna 0,382, 0,5 respektive 0,618 Fib retracement.

Eftersom våg fyra vanligtvis är grunt är det osannolikt att BAKE kommer att falla hela vägen till $ 3,87-området. Snarare är det mer troligt att en studs på antingen 0,382 eller 0,5-området.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • BAKE nådde en ny heltidshöjd den 2 maj.
  • Det finns support på $ 5,63, $ 4,75 och $ 3,87.

Cocos-BCX (COCOS)

COCOS har följt en nedåtgående motståndslinje sedan de nådde ett högt pris på $ 1,87 den 11 mars. Hittills har de gjort fyra misslyckade försök att bryta ut, det senaste den 29 april.

De tekniska indikatorerna är dock hausse, vilket stöder möjligheten att COCOS lyckas bryta ut. Dessutom ser flytten från 23 april nedåt impulsivt (markerat i grönt).

Därför förväntas COCOS lyckas med att bryta ut och gå mot motståndsområdet $ 1,70.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • COCOS följer en fallande motståndslinje.
  • Det finns motstånd på $ 1,70.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link