Branschutsikter förblir optimistiska under perioden med marknadskorrigering

Den tidigare Goldman Sachs hedgefondförvaltaren och kryptovalutatjuren Raoul Pal säger att bitcoin (BTC) kan gå till $ 250 000 eller mer.

”Jag tror att bitcoin (BTC) går långt över $ 250 000 de närmaste tolv månaderna och ethereum (ETH) långt över $ 20 000”, säger VD för Global Macro Investor.

Pal påminde investerare om att korrigeringar är lika med kursen när de investerar i kryptovaluta och pekar på den höga antagandegraden på hela kryptovalutamarknaden som en anledning till optimism. I själva verket växer kryptomarknaden för närvarande med 113% per år, dubbelt så mycket som internettillväxten från 1990 till 2000.

Ökad investeringskapacitet

Pal noterade också att nästa katalysator för en bitcoin-boom skulle vara introduktionen av en efterlängtad amerikansk börshandlad fond (ETF). Detta gör det möjligt för Registrerade investeringsrådgivare (RIA) och tillgångshanterare att få tillgång till kryptovalutor utan att ställa in plånböcker och konton på börser de inte känner till.

För närvarande är valet av börser i USA begränsat. Coinbase och Grayscale Bitcoin Investment Trust är de viktigaste alternativen. Galaxy Digital Mike Novogratz hade liknande känslor förra veckan och uppgav att nästa katalysator för bitcoin-tillväxt skulle vara en ETF.

Bitcoin prisöversikt

Bitcoin har trender nedåt sedan det nådde en rekordhög nivå strax under 65 000 dollar tillbaka den 14 april. Men igår studsade den vid kanalens supportlinje och har trenderat långsamt uppåt igen.

Medan priskorrigeringar och sociala mediebeteenden hos en framstående teknikentreprenör kan ha dämpat bitcoin förra veckan förblir utsikterna på lång sikt optimistiska.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link