Botocean lanseras på Binance Smart Chain och PancakeSwap

Från och med den 14 maj 2021 kan BOT-tokeninnehavare nu byta sina Ethereum-tokens till BSC och handla dem på PancakeSwap med Botocean Bridge.

”Vi är stolta över att erbjuda våra tokeninnehavare möjligheten att byta BOT-token i Binance Smart Chain. De kan nu dra nytta av lägre avgifter och bidra till likviditetsförsörjning genom vår pool på PancakeSwap, säger Dragos Lipa, vd för Botocean.

Detta är ett stort steg för Botocean eftersom detta ger användare snabbare transaktioner och starkare integritet och säkerhet.

Men vad är Botocean?

Botocean är ett utvecklat decentraliserat kryptoprojekt som gör det möjligt för användare att få ut det bästa av kryptohandel utan alltför mycket ansträngning.

Som du kanske vet kräver kryptohandel vanligtvis att användare alltid håller ögonen på marknadsförändringar. Annars kan du hamna på en björnmarknad eller förlora möjligheterna till tjurkörningar.

Om du inte gillar att göra så mycket forskning ständigt kan du också prova kopieringshandelsplattformar. Men på det sättet förlitar du dig helt på en annan person. Och om han eller hon gör ett felaktigt drag förlorar ni båda.

Det är där Botocean kommer in, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen handelsbot utan behov av kodningsförmåga.

Hur fungerar det?

Innan du skapar din bot, se till att du gör en fördjupad forskning om kryptomarknadsförändringarna. Istället för att göra det ständigt, gör det en gång och väl.

Därefter registrerar du dig på Botocean-plattformen, ansluter dina börser (t.ex. Binance) och väljer sedan en av handelsstrategierna från marknaden. Detta ställer in din automatiserade handelsbot.

Din handelsbot kommer att veta hur man ska agera när vissa förändringar på marknaden sker på grund av denna strategi. Det fungerar 24/7 och det kräver inga lokala resurser. Botocean är en molnbaserad plattform så att du kan komma åt den från vilken dator som helst.

För att göra saker ännu säkrare implementerade Botocean också premiumsignaler som låter dig veta när det är den bästa tiden för handel och hjälper dig att få mest vinst.

Redo att gå med i Crypto Trading Hype?

Med Botocean kan du få tillgång till en programvara som gör dig till en stor handlare utan att ständigt oroa dig för vad som kan hända om du missar en viktig kryptohändelse.

Just nu kan du länka din bot till fyra stora börser: Binance Smart chain, PancakeSwap, Ethereum och Uniswap.

Starta din handelsresa idag och bygg din krypto-rikedom med Botoceans revolutionära plattform. Glöm inte att följa det på sociala medier för att vara uppdaterad med sina meddelanden:

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link