Börsen registrerar en dags nätinflöde på 30 749 BTC

Enligt uppgifter från Glassnode registrerade börserna ett engångsinflöde på 30 749,89 bitcoin (BTC) den 17 maj.

Enligt data från Glassnode registrerade börser ett engångsinflöde på 30 749,89 bitcoins. Detta är det snabbaste inflödet av bitcoin-börser som har upplevts sedan “Black Thursday” den 12 maj 2020. Bitcoins pris sjönk 40% den dagen.

Vanligtvis inträffar en tillströmning av bitcoin när investerare likviderar sina positioner i massor eller omvandlar sina innehav till annan krypto. Hur som helst indikerar detta att människor praktiskt taget snubblar över varandra för att sälja sin bitcoin.

Blödningen av bitcoin

Bitcoin har fallit på svåra tider sedan Teslas VD Elon Musk meddelade att de inte längre skulle acceptera bitcoin som betalning. Dagen efter tillkännagivandet föll bitcoin från $ 58 000 hela vägen till ett lägsta av $ 48 600. Sedan dess har myntet bara kämpat längre. Bara under de senaste 24 timmarna föll bitcoin till ett minimum på drygt 30 000 dollar.

Andra indikatorer visar också dåligt för bitcoin. Till exempel den 17 maj var det också en ökning av baisseartade bitcoinalternativ, enligt kryptoanalysföretaget Skew. Cirka 3,5 miljarder dollar i optionskontrakt bytte händer den dagen jämfört med under 1,5 miljarder dollar den 14 maj.

Detta har också påverkat hela kryptovalutamarknaden drastiskt. Registrerad till 2,5 biljoner dollar den 12 maj, sedan dess har den totala börsvärdet för kryptovalutor fallit ner till 1,7 biljoner dollar. Den fleråriga nummer två i termer av börsvärde, ethereum (ETH), har också sjunkit med över 30% under den senaste veckan. Även om det tog ett dopp den 26 april, är Fear & Greed Index för bitcoin på den lägsta nivån på över ett år.

Stödjare är soliga

Fortfarande har bitcoin upprätthållit en hängiven grupp supportrar. Till exempel bekräftade MicroStrategys VD Michael Saylor sitt åtagande Twitter. ”Enheter som jag kontrollerar har nu förvärvat 111.000 BTC och har inte sålt en enda satoshi”, sa han.

Den tidigare Goldman Sachs hedgefondförvaltaren och kryptovalutatjuren Raoul Pal känner sig fortfarande säker på att bitcoin kan nå $ 250 000 eller högre. ”Jag tror att bitcoin går långt över $ 250 000 under de närmaste tolv månaderna och ethereum långt över $ 20 000”, säger VD för Global Macro Investor.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link