BNB blir tredje krypto med värdering över 100 miljarder dollar

[ad_1]

Binance-myntet (BNB) har ökat sedan den 18 april och lyckades nå ett nytt högt pris någonsin den 3 maj.

Medan BNB / USD-trenden fortfarande är hausse visar BNB / BTC tecken på svaghet.

BNB genomgående

BNB handlade i en symmetrisk triangel sedan den nådde ett dåligt högt pris på $ 638 den 12 april. Den 29 april bröt den ut och har gått uppåt sedan dess.

Hittills har den nått ett nytt högt pris på 680 $ genom att göra det den 3 maj. Detta orsakade det att bli den tredje kryptovalutan med ett börsvärde på över 100 miljarder dollar.

Tekniska indikatorer är hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. RSI rör sig uppåt och ligger nära 70-linjen. Dessutom är Stokastisk oscillator nära att göra ett hausseartat kors.

Ett troligt mål för toppen av rörelsen finns nära $ 770. Detta är både 1.61 extern Fib retracement av den senaste nedåtgående rörelsen och höjden på triangeln som projiceras till breakoutnivån.

Diagram efter TradingView

Testa om stöd igen?

Det kortare siktstabellen visar att det huvudsakliga supportområdet ligger på $ 600. Detta område fungerade tidigare som motstånd, men BNB återvände för att validera det som stöd den 2 maj.

Dessutom följer token en stigande supportlinje, på plats sedan 23. april. Så länge den handlar över den anses trenden hausse. Även om BNB skulle gå sönder skulle det troligen testa $ 600 innan det flyttades uppåt.

Därför, så länge som priset handlas över $ 600, anses trenden hausse.

Diagram efter TradingView

BNB / BTC

BNB / BTC-paret är inte lika hausseartat som dess motsvarighet till USD. Även om det också har ökat i april handlas det potentiellt i en stigande kil, vilket anses vara ett baissartat mönster.

Dessutom kombineras mönstret med baisseartad avvikelse i både RSI och MACD. Det närmar sig också en avgörande motståndsnivå vid .00.0128.

Därför är det möjligt att den uppåtgående rörelsen tar slut.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link