BNB, 1INCH & CAKE misslyckas med att upprätthålla uppåtgående rörelser


Binance Coin (BNB) handlas över långsiktigt stöd till $ 320 och följer en kortsiktig fallande motståndslinje.

1 tum (1 INCH) har gått sönder från en stigande supportlinje och nådde supportområdet $ 2,25.

Pancake Swap (CAKE) handlas inuti en kortvarig fallande kil.

BNB

BNB sjönk strax efter att det nådde ett högt pris på 691,7 dollar den 10 maj. Det fortsatte den nedåtgående rörelsen fram till 23 maj, då ett lägsta värde på 211,70 dollar uppnåddes. Detta initierade en stark studs, vilket ledde till höga $ 433 den 3 juni.

BNB har dock gått nedåt sedan dess.

Det har för närvarande återvänt till $ 320-området, en nivå som tidigare har fungerat som stöd. Oavsett om den studsar eller bryts ner kommer den sannolikt att avgöra riktningen för den framtida trenden.

En uppdelning skulle ta tillbaka det mot $ 200 medan en studs skulle ta det mot närmaste motstånd på $ 450.

Tekniska indikatorer är baisse, vilket stöder möjligheten att en uppdelning så småningom kommer att inträffa. Detta framgår särskilt av det baisseartade korset i den stokastiska oscillatorn och RSI-avstötningen från 50-linjen.

Diagram efter TradingView

Det kortfristiga tvåtimmarsdiagrammet visar att BNB följer en fallande motståndslinje sedan den 3 juni och potentiellt handlar i en fallande kil. Stödlinjen för kilen (streckad) har inte validerats tillräckligt många gånger för att bekräftas.

Avvisningen från den 23 maj nedgångar ser ut som en korrigerande ABC-struktur. Den efterföljande minskningen ser dock också korrigerande ut.

Därför skulle det mest troliga scenariot få BNB att studsa och bryta ut på kort sikt. Det kan göra efter att ha nått supportnivån på 0.618 Fib retracement på $ 296.

Trots detta är det troligt att den långsiktiga trenden är baisseartad, och ytterligare en minskning kommer så småningom att följa.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • Det finns stöd och motstånd på $ 320 och $ 450.
  • BNB följer en kortsiktig fallande motståndslinje.

1 TUM

1INCH har sjunkit sedan den 8 maj, när det nådde ett högt pris på 7,97 dollar. Den gick sönder från en stigande stödlinje den 19 maj och validerade den som motstånd den 6 juni (gröna och röda ikoner).

Den 23 maj nådde token ett lågt värde på 1,77 dollar. Den omedelbara studsan återkrävde $ 2,25-området och validerade det som stöd. Den uppåtgående rörelsen kunde dock inte upprätthållas och 1INCH håller på att falla mot $ 2,25-området en gång till.

Tekniska indikatorer har blivit baisse. RSI har fallit under 50-linjen och den stokastiska oscillatorn har gjort ett baisseartat kors.

Den dagliga ljusstaken formar sig till att bli en baisslukande. Därför verkar det vara troligt att ytterligare en återbesök av $ 2,25-området.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • 1INCH har gått sönder från en stigande stödlinje.
  • Det finns horisontellt stöd på $ 2,25.

KAKA

CAKE har ökat sedan den 23 maj, då det nådde ett lägsta värde på 9,44 dollar. Den omedelbara studsningen tjänade till att validera $ 9,80-området som stöd.

Den efterföljande uppåtgående rörelsen var dock en trevågsstruktur (markerad med rött), vilket indikerar att studsan var korrigerande.

CAKE har fallit sedan den 3 juni. Minskningen har tagit formen av en fallande kil, som anses vara ett hausseartat vändningsmönster.

Därför är det troligt att token hittar kortvarigt stöd och bryter ut. Det är just nu på supportnivån 0.618 Fib retracement.

På grund av bristen på en hausseartad impuls är det dock troligt att den långsiktiga trenden är baissär.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • Det finns support på $ 9,80.
  • CAKE handlar inuti en fallande kil.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link