BLES tillkännager Launchpad möjliggör tokeniserad finansiering för NFT-skapare


Blind Boxes (BLES) släpper sin egen startplatta. En tokeniserad insamlingsplattform för icke-fungibla (NFT) projekt.

Blind Boxes har meddelat sin senaste utveckling i form av en egen startplatta. Startplattan tillåter skapare att vara värd för decentraliserade crowdfunding-kampanjer direkt från Blind Boxes-plattformen. BLES är den första spelade curationsplattformen för NFT.

Startplattans släpp i helgen kommer att fungera på samma sätt som ett initialt dex-erbjudande (IDO). Men kommer att tillgodose skapare på plattformen.

En NFT-startplatta för kuratorer

Samlare på plattformen kommer att kunna njuta av royalty genom att bli tidiga investerare i projekt på startplattan. Samlare kommer att kunna använda sina sociala tokens från artister på plattformen för olika verktyg. Såsom vinstdelning från artisterna för framtida försäljning.

BLES-tokeninnehavare får prioriterad tillgång till sociala token-finansieringsevenemang. Vilket inkluderar att få delta i projekt som företaget har kontrollerat. ”Vi strävar efter att presentera vårt samhälle med innovativa, lovande, högkvalitativa NFT-projekt”, säger pressmeddelandet.

BLES-expansion fortsätter

BLES driver för närvarande sin marknadsplats i beta. Med 3D-konstnären Vang Cki redan aktiv på marknaden med sin samling med titeln “KRYSALID”. Cki kommenterade samlingen och sa ”Det här är inte bara konst. Det här är mönster från min vision av science fiction-världen som har funnits i mitt sinne i många år. Nu kristalliseras de för alltid i blockchain ”. 3D-artisten är känd för sitt arbete i flera topp-Xbox-spel inklusive Call of Duty: Black Ops 3.

Vang Cki – Soldat från en alternativ framtid

Blind Boxes har också nyligen meddelat sitt program för likviditetsbrytning som gör det möjligt för BLES-innehavare att få passiva inkomster. Likviditetsleverantörer tjänar stående belöningar. Genom ett partnerskap med PancakeSwap kommer 900 000 BLES att belönas för spelare av BNB och BLES.

Blind Boxes erbjuder också likviditetsbrytning genom decentraliserat börs 1 tum. Med 200 000 dollar i BLES erbjuds till spelare av ETH och BLES på plattformen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link