BitPay CCO: När institutionerna staplar i BTC till $ 50 000, söker detaljinvesterare Altcoins

Bitcoin (BTC) återhämtar sig efter en “Coinbase baksmälla”, eftersom institutionella investerare ser något under $ 50.000 som en köpmöjlighet, säger BitPay CCO Sonny Singh.

Enligt Singh visar detta att marknaden har förändrats från tre till fyra år sedan. Vid den tidpunkten kunde ett ”prisfall från 10% till 15% lätt ha blivit en minskning på 35% till 40%.” Men många institutionella investerare hade nyligen gått in på cirka 45 000 till 50 000 dollar.

Så när den nådde den nivån igen började de köpa tillbaka. Under tiden sa han att många detaljhandelsinvesterare nu söker efter altcoins för bättre avkastning.

Altcoin säsong

Singh tog upp en samling han nyligen var på. Singh betonade att “alla pratade om,” Hej, jag köper det här myntet, jag köper stjärn (XLM) eller jag köper cardano (ADA), eller jag köper solana (SOL), eller så är jag köpa vilket mynt de vill, ‘och ingen köpte bitcoin längre.’

Han sa att de kände att bitcoin bara hade potential att fördubblas i pris under de närmaste åren. Med altcoins kan de öka femfaldigt eller tiofaldigt inom ett år eller till och med upp till sex månader.

För detta ändamål sa Singh att folk tror att de “smarta pengarna eller de enkla pengarna redan har gjorts av bitcoin”. Vid denna tidpunkt sa han att det bara var institutioner som skulle få konsekventa, om än mindre avkastning. Men Singh noterade, “det är inte för dessa unga detaljhandelsbarn.” Han citerade specifikt Robinhood-handlare, som förväntar sig minst fyrfaldig avkastning på sex månader.

Stigande kryptobetalningar

Efter Coinbase-listan sa BitPay CCO att katalysatorn för nästa körning skulle vara ytterligare användningsfall. “Jag tror att alla är övertygade om att handeln är här för att stanna,” sa han, “men vad kan vi verkligen göra med denna krypto?” Först påpekade Singh den ökande användningen av krypto för betalningar.

Han tog upp sin egen erfarenhet och nämnde BitPays senaste partnerskap med WeWork. “Min telefon ringer nu av kroken varje dag för företag som nu vill acceptera krypto”, betonade han. Han nämnde också att Square Inc. och PayPal kom in i utrymmet.

Han angav dock att när kryptobetalningar växer förändras mynt som används. Medan för fyra år sedan gjordes ungefär 95% av betalningarna i bitcoin, sade Singh, “förra veckan hade vi vår lägsta bitcoinvolym någonsin med 50%.”

Han betonade att dogecoin (DOGE) växte framåt och utgjorde 10% av deras volym förra veckan. Singh nämnde också den ökade användningen av stablecoins.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link