Bitcoininnehavare klarar sig av kraschen med memes. Här är de bästa

Vissa människor söker terapi för att hantera trauma. Andra förstår sina erfarenheter genom meditation. Bitcoinare vänder sig till memes.

De flesta kryptovalutor känner sig baisseartade just nu, men marknadsledande Bitcoin tar tyngden av det. BTC-priset är ungefär 32 500 dollar, a 1% förlust sedan årets början. April, när priset nådde en heltidshöjd på 63 498 $, verkar nu som för alltid sedan.

Men Bitcoiners kan trösta sig i att veta att deras meme-spel är förstklassigt.

Och på ett riktigt kapitalistiskt sätt devalerar memes som får det största spelet subtilt arbetet för anställda inom serviceekonomin, varav många sliter 40 timmar i veckan på minimilön med få förmåner:

I ett ses MicroStrategys VD Michael Saylor, som ledde molnprogramvaruföretaget att köpa 2,7 miljarder dollar i Bitcoin på ett år, bär en McDonald’s hatt och skjorta. Som i, måste han arbeta i snabbmatskedjan om priset blir lägre.

En annan föreställde sig att McDonald’s själv deltog i McRibbing och delade jobbansökningar med kryptoinnehavare:

Inte allt pekar på människor som bidrar till fiat-ekonomin. Bitcoinare kan också peka på sig själva. Här gör de det medan de jämför sig med Hayden Christensen som Anakin Skywalker. Båda hade en bra körning.

Här är en annan med komikern Kevin Harts 5’2 ”-storlek för att påpeka att Bitcoins pris är, ärm, kommer att bli kort denna månad:

Men de bästa memerna av alla handlar om ”doppet”. Som alla långsiktiga kryptoinvesterare kommer att säga, måste du ”köpa doppet”. Problemet, som följande memes illustrerar, är att det är svårt att säga när priset har nått botten. (Investera! Vem visste att det var svårt?)

Så oroa dig inte, Bitcoiners. Om kryptoinnehav inte fungerar kan du alltid ansöka om meme artist positionGitmynt. Om du vill gå förbi McDonalds nuvarande $ 400 anställningsbonus – kontant.

Source link