Bitcoin testar om 35 000 dollar när Dogecoin, XRP-priser hoppar 10%


Kryptohandlare har idag lyckats återhämta sig efter ett panikavsnitt som resulterade i Bitcoin sjönk under $ 30.000 och förlorade alla vinster som kryptovalutan hade uppstått i år. Det har varit en bra dag för BTC-innehavare, men en ännu bättre dag för investerare i Dogecoin, Cardanooch Ripple’s XRP.

Bitcoin idag rörde priszonen $ 35.000 igen. Återhämtningen, även om den är relativt blygsam på bara 5%, är viktig eftersom den på kort sikt visar att tjurarna ännu inte är villiga att erkänna ett BTC-pris på $ 30 000 eller lägre.

Från en hög idag på 35 295 dollar har marknadens ledande kryptotillgång dragit tillbaka lite och handlas för närvarande till 34 866 dollar.

Bitcoin-pris. Källa: TradingView

Men det är inte dags att ta ut champagneflasken ännu. Bitcoin gör exakt vad de mest angelägna observatörerna förväntar sig: studsar till genomsnittspriset och faller sedan ner igen. Att säga att det finns en ny uppåtgående trend, erfarna handlare väntar sannolikt på ett utbrott över $ 40.000.

Bitcoin verkar också följa rörelserna på traditionella marknader idag, eftersom aktier visade marginella vinster också. Bortsett från Amazon och Apple, de viktigaste företagen på teknikmarknaden visar mycket positiva siffror, med Tesla i spetsen – kanske till förargelse för Bitcoin-maximalister som har en nyvunnen skurk i Elon Musk.

Och om Bitcoin rör sig i takt med aktiemarknaden, det viktigaste altcoins på kryptomarknaden följde också den rytm som Bitcoin satt – till och med bättre än den.

Cardano, Dogecoin och XRP lyser idag inom de 10 bästa kryptotillgångarna efter marknadsvärde, med avkastning över 10% under det senaste dygnet.

Elon Musks favoritmynt, Dogecoin, steg 14,68% under hela dagen. Det kan ha något att göra med det faktum att DOGE-utvecklare arbetar med ett förslag om att sänka transaktionsavgifterna i sitt nätverk med 90%. (Det är dock lika troligt att det är en överreaktion mot Bitcoins marknadsrörelser idag.)

Cardano, tredje generationen blockchain det är skott för Ethereum, såg också tvåsiffriga vinster för sitt ursprungliga mynt: ADA har ökat med 14,48% under det senaste dygnet. ADA-fans kan vara glada över den kommande lanseringen av Alonzo hårdgaffel, vilket möjliggör stöd för smarta kontrakt, vilket gör det möjligt att ha ”DeFi”På Cardano. (DeFi, stenografi för kryptobaserade finansiella produkter som fungerar utan tredjepartsförmedlare, finns idag mestadels på Ethereum.)

XRP ökar under tiden 12,25% på dagen. Myntet är naturligtvis synonymt med programvaruföretaget som skapade det, och Ripples senaste segrar i rättssalen mot SEC kan ha gett viss optimism bland XRP-innehavare.

Sammantaget är ungefär 90% av de 100 bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde i det gröna idag, vilket innebär att kryptoinvesterare världen över har anledning att le – åtminstone i några timmar.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.Source link