Vad är Bitcoin Trader?

Bitcoin och andra välkända kryptovalutor har överträffat alla andra tillgångsklasser under det senaste året. Det har förutspåtts att bli ännu bättre och överträffa alla andra tillgångsslag i historien. Många individer och företag försöker därför dra nytta av den växande digitala tillgångsklassen.

Fördelar och nackdelar med Bitcoin Trader

Fördelar

Bitcoin Trader har utvecklats för handlare på alla nivåer
Transaktioner utförs snabbare än marknadsgenomsnittet
√Ąr extremt korrekt
Har både manuella och automatiserade handelslägen
Fullt anpassningsbara handelsinställningar
Programvaran är gratis att använda
Enkel registreringsprocess
Flerspråkigt stöd
Live Chat kundtjänst

Nackdelar

Binära handelsalternativ medför större risker
Minsta insättning är 250 $ innan du kan börja handla
Du kan inte välja din egen mäklare

Huvuddragen i Bitcoin Trader

Meriter

Anv√§ndare av plattformen har gjort anspr√•k p√• att tj√§na i genomsnitt 1300 dollar per dag.¬†√Ąven om detta belopp teoretiskt kan uppn√•s beror f√∂rdelarna starkt p√• hur v√§l parametrarna st√§lls in av anv√§ndaren.¬†Om vi ‚Äč‚Äčocks√• kan tro p√• recensionerna tj√§nar vissa anv√§ndare √§nnu mer √§n detta belopp med hj√§lp av programvaran.

Verifieringssystem

Förordningar säkerställer att bedrägerier förhindras. Detta resulterar i en säkrare handelsmiljö för dig att handla. För att följa reglerna måste mäklare verifiera din identitet innan du kan använda plattformen. Lyckligtvis har Bitcoin Trader gjort den här processen enkel. Användare behöver bara ange sitt namn, e-postadress och telefonnummer för att registrera sig gratis. När du har verifierats måste du lägga in ditt handelskapital och du kan komma igång.

Ta ut pengar

Bitcoin Trader-teamet förstår att det är ett krav för många handlare att ha enkel tillgång till deras handelskapital . Att länka ditt bankkonto till Bitcoin Trader är det enklaste alternativet för att uppnå detta. Vid behov kan pengar överföras dagligen mellan ditt bankkonto och Bitcoin Trader. I vårt test bearbetades kontantuttag inom 24 timmar.

Kostnader och tillägg

Bitcoin Trader är 100% fri programvara. Det betyder att det inte finns några dolda avgifter eller provisioner förknippade med att använda plattformen eller mäklaren. 100% av vinsten på plattformen kan tas ut utan problem och kostnader. Om du planerar att handla med hävstångseffekt, se till att du har läst villkoren noggrant för att förstå riskerna.

Vittnesmål från användare

Många användare hävdar att de har lyckats med Bitcoin Trader. Detta har gjort Bitcoin Trader mycket populär i vissa handelskretsar. Vittnesmål på Bitcoin Trader webbplats visar att användare faktiskt tjänar en ganska passiv inkomst från plattformen.  

Kundservice

Den som har anv√§nt en kryptovalutav√§xling vet hur ensam du kan k√§nna dig n√§r du st√∂ter p√• tekniska sv√•righeter.¬†Anv√§ndarv√§nlighet f√∂r nyb√∂rjare √§r avg√∂rande hos Bitcoin Trader och den 24/7 tillg√§ngliga kundtj√§nsten hj√§lper enormt med detta.¬†Vi kontaktade kundtj√§nsten via “Live Chat” -funktionen och var n√∂jda med svaret vi fick inom en timme.¬†Kundtj√§nst kan ocks√• n√•s via e-post.

Anslutna mäklare

Programvaran Bitcoin Trader får tillgång till kryptovalutamarknaden med hjälp av ansedda och reglerade mäklare. I vårt test av programvaran hänvisades vi till två olika mäklare. Båda reglerades av internationella tillsynsmyndigheter. Dessa mäklare skapar en gateway för roboten att komma in på marknaden.

√Ąr Bitcoin Trader legit?

Vår forskning har visat att Bitcoin Trader är en lättanvänd automatiserad bitcoinrobot. Det fungerade mycket bättre än vad vi uppnådde med vårt manuella försök.

Bitcoin Trader har en liveström av handelssignaler och detta har redan gett oss flera framgångsrika affärer. Detta kan indikera att bot använder en avancerad algoritm. 

Funktionen ‘set and gl√∂m’ hos den automatiska botten √§r extremt anv√§ndbar och sist men inte minst kan den justeras manuellt baserat p√• din riskhantering.¬†

Vi önskar att vi kunde spendera mer tid med plattformen, men vår egen erfarenhet tyder på att Bitcoin Trader verkar vara en legitim programvara först.

Bitcoin Trader är populär, har funnits ett tag och har framgångsrikt hjälpt många användare. Användarrecensionerna visar att plattformen har en hög framgångsgrad.

Vår testning av programvaran avslöjade att Bitcoin Trader har en mängd handelsverktyg och kraftfulla funktioner. Dessa är alla fritt tillgängliga för privata, startande handlare. 

Ett bra test för att verifiera plattformens tillförlitlighet är uttagsprocessen. Vi tog ut vårt handelskapital och lite vinst från Bitcoin Trader och detta bearbetades inom 24 timmar utan några problem. 

5 skäl att använda Bitcoin Trader för handel

1. Enkelt och flexibelt

Användargränssnittet för Bitcoin Trader är utformat för att vara så enkelt som möjligt för nybörjare att använda, samtidigt som det är mycket funktionellt. 

2. Ger hög avkastning

Bitcoin Trader har en handelsnoggrannhet på 94% enligt dess skapare. Detta är högre än vad de flesta handelsbots erbjuder.

3. Marknadsledande analyser

Programvaran gör det möjligt för nybörjare att dra nytta av marknadsinstabiliteten lika mycket som handelsföretag. Handelssignaler upprättas baserat på sex olika marknadsindikatorer. 

4. √Ąr snabbare √§n marknadsgenomsnittet

Bitcoin Trader’s programvara k√∂r handel 0,1 sekund snabbare √§n marknadsgenomsnittet.¬†Detta √§r en avg√∂rande faktor f√∂r m√•nga handlare att vilja anv√§nda plattformen.

5. Inga kostnader

Det bästa med Bitcoin Trader är att det är helt gratis att använda. Det kostar inte heller att ta ut pengar.

Vad är det bästa sättet att använda Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader verkar vara ett användbart verktyg för nybörjare och måttligt erfarna handlare som letar efter ett sätt att dra nytta av kryptovalutans instabilitet. 

Det är en bra idé att använda Bitcoin Trader utöver din handelsstrategi istället för att använda den som en helt fristående strategi. Motivet för detta är att handel baserad på instabilitet och prisfluktuationer kan vara lönsam, men du måste också ha en långsiktig strategi för att bli riktigt framgångsrik. När marknaden plötsligt förändras, som många för närvarande förväntar sig, vill du inte sälja allt du har och hålla dig på sidorna på grund av detta.

Bitcoin Trader är perfekt för näringsidkaren som vill dra nytta av marknadsindikatorer med hjälp av en bot som kan handla automatiskt för dig och kan generera passiva inkomster.

Innan du börjar är det en bra idé att testa programvaran med ett demo-konto tills du är bekväm med plattformens funktionalitet. 

Vid handel med kryptovalutor är riskhantering av stor betydelse för att fortsätta handla. Att få mer än 50% avkastning på en dag är inte ovanligt på denna marknad. Men i allt som kan gynna dig så mycket bör du också tänka på nackdelarna och riskerna.  

Det √§r viktigt att st√§lla in din ‘stop-loss’ och att genomf√∂ra marknadsunders√∂kningar online p√• f√∂rv√§ntningarna hos den kryptovaluta du funderar p√• att handla.¬†Detta st√§rker din handelsposition.

Vem utvecklade Bitcoin Trader?

Teamet bakom Bitcoin Trader består av tidigare professionella Bitcoin-handlare. Dessa köpmän var trötta på att konkurrera med handelsföretag och deras armé av handelsbots. Deras mål var att göra spelplanen rättvis igen så att privata handlare också kan dra nytta av marknaden.

Tidigare var sofistikerade och snabba handelsbots som kan skapa kunniga handelssignaler endast tillgängliga för institutionella handlare. Till exempel kostar handelsterminalen som Bloomberg redan använder mer än 24 000 dollar per år.

Bitcoin Trader har utvecklats för att ge handlare på alla nivåer och budgetar tillgång till avancerad, kraftfull handelsteknik som liknar de handelsbots som används av de stora aktörerna. Detta gör Bitcoin Trader mer och mer populärt. Detta beror också på antalet reglerade mäklare som nu är anslutna till plattformen.

Har Bitcoin Trader någonsin dykt upp på TV?

Det finns rykten om att Bitcoin Trader har dykt upp i kommersiella TV-program i Storbritannien och USA, men hittills har inga bevis lämnats för att stödja dessa spekulationer. Låt oss ta en titt på några av dessa program som Bitcoin Trader enligt uppgift har diskuterats i.

Draknäste

Dragon’s Den √§r ett program d√§r entrepren√∂rer l√§gger fram sina id√©er till en jury av rika investerare.¬†Peter Jones √§r en av de mest inflytelserika entrepren√∂rerna p√• programmet.¬†Rykten har cirkulerat ett tag att Bitcoin Trader fick st√∂d i detta.¬†Jones har f√∂rnekat inblandning i Bitcoin Trader och gjort slut p√• spekulationer.

Dateline

Dateline är ett välkänt program på NBC-nätverket och har sänt program till den amerikanska allmänheten i årtionden . Det ryktes att en av episoderna i programmet diskuterade ökningen av kryptovalutahandelbots och att Bitcoin Trader nämndes vid namn. Efter att ha gjort omfattande undersökningar kunde vi inte hitta det här avsnittet. Så avsnittet raderades antingen eller existerade aldrig.

Har Bitcoin Trader någonsin fått stöd av en kändis?

N√§r det g√§ller k√§ndisst√∂d √§r det alltid en bra id√© att kontrollera hur sanningsenliga dessa p√•st√•enden √§r.¬†Vi har inte hittat n√•gra bevis f√∂r att k√§ndisar har godk√§nt plattformen eller offentligt f√∂rnekat den.¬†Det √§r dock sv√•rt att unders√∂ka eftersom ‘Bitcoin Trader’ √§r ett ganska vanligt namn.

Richard Branson

Bransons namn är ofta kopplat till produkter i kryptovalutavärlden och ofta till tvivelaktiga produkter eller tjänster. Vi hittade en intervju där han uttryckligen uppgav att han aldrig stödde programvara för kryptohandel. Vi kan därför anta att detta rykte är felaktigt.

Gordon Ramsey

En av de mest k√§nda k√§ndisarna som ofta s√§gs ha st√∂tt Bitcoin Trader √§r den brittiska kocken Gordon Ramsey.¬†Han √§r k√§nd f√∂r sin k√§rlek till krypto.¬†Han sa en g√•ng p√• Twitter: “Prata bara med mig om krypto. Och mat sj√§lvklart!”¬†Det √§r troligt att Gordon har investerat mycket i kryptovaluta, men vi hittade inga bevis f√∂r att han uttryckligen st√∂dde Bitcoin Trader.

Elon Musk

Elon Musk √§r geni bakom PayPal, Tesla och SpaceX.¬†Han √§r en k√§nd f√∂respr√•kare f√∂r kryptovaluta.¬†Elon twittrade nyligen bara ett ord: ‘Ethereum’, som v√§ckte m√•nga fans √∂ver den n√§st st√∂rsta kryptovalutan.¬†Vi hittade dock inga bevis f√∂r direkt st√∂d fr√•n Elon till Bitcoin Trader.

Ray Dalio

Miljardären och hedgefondförvaltaren Ray Dalio är en förespråkare för blockchain-teknik. Han har sagt att ett decentraliserat utbytesmedium är revolutionerande. Han har dock inte sagt något om vilka kryptovalutor han stöder och vi har inte hittat några bevis för att han har stött Bitcoin Trader.

5 sätt att potentiellt använda Bitcoin Trader framgångsrikt

Börja litet och expandera

Alla erfarna investerare kommer att berätta att det är mycket viktigt att hantera riskhantering när du börjar handla. Försök att sprida dina investeringar så bra som möjligt för att minska riskerna. Bitcoin Trader erbjuder en mängd olika verktyg som hjälper dig med riskhantering. Börja smått, förhoppningsvis tjäna lite vinst och bygg långsamt upp dina investeringar.

Avsätt en del av vinsten

Erfarna handlare kommer att berätta att det aldrig är en dålig tid att ta vinst. Det är lätt att bli lurad när saker går bra och när detta ger dig tanken att saker aldrig kan gå fel. Bli inte för girig, dock. Det är en bra strategi att ta ut pengar direkt när du tjänar pengar. Konvertera vinsten på papper till vinst på ditt bankkonto så snabbt som möjligt och dra nytta av detta.

Följ råd från experter

Innan du faktiskt funderar på att investera i kryptovaluta är det smart att få kunskap om denna framväxande tillgångsklass och lära av experterna. Twitter är en välkänd plattform för sociala medier som används av dessa experter. Undersök vilka mynt du vill handla. 

Spara register för skatteändamål

Beroende på var du är i världen är det stor chans att du måste betala skatt på dina vinster som görs med Bitcoin Trader. Se till att du är medveten om din skatteplikt och ha detaljerade register över alla dina transaktioner. Denna dokumentation kan vara användbar vid ett senare tillfälle för att analysera din handelsframgång och kan användas för skatteändamål.

Investera bara vad du har råd att förlora

Det √§r inte f√∂r ingenting en klich√© i kryptovalutans v√§rld: “Investera bara vad du har r√•d att f√∂rlora”.¬†En “all-in” -strategi medf√∂r stora risker och n√§r marknaden pl√∂tsligt f√∂r√§ndras √§r du i allvarliga problem.¬†Att sprida din investering √∂ver olika transaktioner √§r viktigt f√∂r att kunna forts√§tta handla.¬†Handel inneb√§r alltid risk och d√§rf√∂r b√∂r du str√§va efter att h√•lla en procentandel av din portf√∂lj godk√§nd om n√•got g√•r fel.

Vår slutsats: Bitcoin Trader

Bitcoin Trader √§r helt klart en av de enklaste att anv√§nda automatiserade kryptovalutahandelplattformar.¬†√Ąnd√• beh√•ller den ocks√• funktionalitet som √§r attraktiv f√∂r handlare p√• alla niv√•er.¬†Transaktioner utf√∂rs automatiskt 0,1 sekunder snabbare √§n marknadsgenomsnittet.¬†

Bitcoin Trader körs på både din dator och din mobiltelefon. Så du kan använda programvaran både hemma och hemifrån för att handla. Användarmiljön är enkel att använda och stöder olika språk.

Vi fann i v√•ra tester att Bitcoin Trader’s algoritm verkar vara lika smart eller kanske smartare √§n tv√• mycket popul√§ra automatiserade handelsbots, n√§mligen Bitcoin News Trader och¬†Bitcoin Era¬†.¬†

Att ha tillgång till ett modernt, avancerat handelsverktyg som kan samla in data och utföra transaktioner mycket snabbt är en stor fördel. Detta är sannolikt mycket attraktivt för de flesta handlare.