Bitcoin leder i $ 1 miljarder 24-timmars likvidationsuppbyggnad

Bitcoin (BTC) leder upp en enorm likvidationshöjd som registrerats på Bybt. Vid tidpunkten för pressen registrerade handelsinformationsplattformen över 1 miljard dollar som likviderades på 24 timmar över börserna.

Över 96 miljoner dollar i likvidationer hände den senaste timmen. BTC stod för mer än hälften av likvidationerna under hela 24-timmarsperioden – specifikt 627,67 miljoner dollar värt vid tidpunkten för pressen. Dessutom värderades den största enskilda likvidationsorder på den tiden, som inträffade på Huobi-EOS, till 6,48 miljoner dollar.

BTC-likvidationer stormade långt före de andra marknadsledarna, där Ethereum kom på andra plats. En jämförelsevis liten värd på 267 miljoner dollar likviderades på 24 timmar. Ripple var lite bakom det och redogjorde för ytterligare 44 miljoner dollar likviderade.

Data visar att nästan 39% av de likvidationer som genomförts under det senaste dygnet (totalt 428 miljoner dollar) inträffade på handelsplattformen Bybit. Okex stod för ytterligare 20,3% och Huobi för ytterligare 17,6%.

Händelserik månad för BTC

Denna massförsäljning följer en dålig vecka för BTC, där den sjönk mot sina lägsta nivåer förra månaden nära 30 000 dollar. För närvarande värderas bitcoin till $ 32200, enligt CoinGecko. Sedan den kraftiga priskollapsen i maj, tillskriven ett antal faktorer, har BTC kämpat för att återfå något nära de höjder som det nådde i april.

Det faktum att BTC-hashhastigheten nådde sin lägsta position på sex månader, som rapporterades den 20 juni, har inte hjälpt saken. Detta följer den kinesiska regeringens fortsatta stränga åtgärder mot BTC-gruvdrift, som har sett en massavstängning i landets verksamhet. Kina var tidigare värd för cirka 75% av världens BTC-gruvkapacitet.

Mot bakgrund av den kinesiska kraften har BTC-gruvarbetare börjat flytta sin verksamhet utomlands – i synnerhet till USA. Låga elpriser lockade gruvarbetare till Texas, en stat som också har en pro-crypto-regering. Tidigare i månaden undertecknade guvernör Greg Abbott en lag som skapade en rättslig ram för kryptovalutainvesteringar.

Under tiden betonade Francis Suarez, borgmästare i Miami, Florida nyligen att han skulle välkomna gruvarbetare från Kina. Han noterade att Miami är perfekt för energiintensiv gruvdrift, med tanke på dess billiga energi med kärnkraft.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link