Bitcoin (BTC) rebounds, Indicators Signal Bullish Fortsättning


Priset på bitcoin (BTC) återhämtade sig imponerande förra veckan, vilket gav starka tecken på långsiktig hausseartad fortsättning.

BTC förväntas fortsätta att röra sig uppåt och återuppta sin hausseartade trend.

Veckans BTC-rörelse

BTC återhämtade sig imponerande förra veckan och skapade en hausseartad uppslukande ljusstake i processen. Detta tyder på att köparna är tillbaka i kontroll efter försäljningen som kort tog priset under $ 50 000 för två veckor sedan.

Tekniska indikatorer är också hausse. RSI har genererat en dold hausseartad divergens, ett starkt tecken på trend fortsättning. Dessutom har den stokastiska oscillatorn studsat, vilket gör att ett potentiellt baisseartat kors blir ogiltigt.

MACD tappar fart men ökar fortfarande. Därför är det troligt att den långsiktiga BTC-trenden fortfarande är hausseartad.

BTC-diagram av TradingView

Högre låg leder till fortsättning

Det dagliga diagrammet är lika hausseartat. Priset har redan skapat ett högre lågt och går uppåt.

Tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen är också hausse.

MACD ökar och är nästan positiv, RSI har korsat över 50 och Stokastisk oscillator rör sig uppåt och är nära att göra ett hausseartat kors.

Därför förväntas BTC fortsätta att röra sig uppåt.

BTC-diagram av TradingView

Vågantal

Vågräkningen indikerar att BTC fortfarande är i en långsiktig hausseartad impuls (vit) som började med läget i mars 2020.

Om så är fallet ligger de två mest troliga målen för toppen av hela impulsen på $ 81 300 och $ 102 300. Dessa mål hittades med hjälp av en Fib-projektion på vågorna 1-3.

BTC-diagram av TradingView

Räkningen antyder att hela rörelsen sedan februari har varit en mycket stor löpande korrigering. Vanligtvis följs löpande lägenheter av ett starkt breakout.

Detta passar både till antalet och avläsningarna från dagliga indikatorer.

BTC-diagram av TradingView

Slutsats

Det är troligt att BTC precis har börjat vinka fem av sin långsiktiga hausseimpuls. Detta stöds av både prisrörelser och avläsningar från tekniska indikatorer.

För BeInCryptos tidigare bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link