Bitcoin (BTC) återupptar områdeshandel efter avslag


Priset på bitcoin (BTC) avvisades den 7 juli men handlas fortfarande inom sitt tidigare intervall.

Kortsiktig avläsning och vågantal ger blandade avläsningar, vilket leder till en obestämd trend.

BTC-handelsintervall

BTC gjorde ytterligare ett försök att röra sig uppåt den 8 juli, men skapade ytterligare en lång övre veke. Det har sjunkit något sedan dess och hittills nådde det lägsta värdet 32 ​​530 dollar.

Det har handlat relativt nära denna nivå sedan 21 juni.

Tekniska indikatorer är inte beslutade. RSI är på 50-linjen och den stokastiska oscillatorn är obestämd mellan att göra ett hausseartat eller baisseartat kors. På samma sätt har MACD tappat sin styrka men är fortfarande positiv.

BTC handlar fortfarande inom samma intervall mellan $ 31 300 och $ 40 550. Det senare målet är motståndsnivån på 0.382 Fib retracement.

BTC-diagram av TradingView

Det kortfristiga två-timmarsdiagrammet visar att BTC handlas på $ 32725 mindre stödnivå. Detta är stödnivån på 0,5 Fib retracement för den senaste delen av rörelsen uppåt. Dessutom är det ett horisontellt stödområde.

I likhet med den dagliga tidsramen ger tekniska indikatorer en blandad läsning. MACD är vid 0-raden medan RSI rör sig över och under 50.

Om en uppdelning inträffar skulle nästa support hittas på $ 30 500. Detta är stödnivån 0.786 Fib retracement och ett horisontellt stödområde.

BTC-diagram av TradingView

Vågantal

Vågantalet är för närvarande oklart. Det baisseartade antalet antyder att BTC är i en stor 1-2 / 1-2-formation, vilket så småningom kan leda till lägsta priser nära $ 19.000.

BTC-diagram av TradingView

Det hausseartade antalet antyder att BTC handlas i en symmetrisk triangel som en del av en komplex korrigerande struktur. Detta kan leda till en ny test av intervallet högt.

På grund av att båda räkningarna är tekniskt giltiga och de blandade avläsningarna från tekniska indikatorer är det aktuella vågantalet lite tvetydigt.

BTC-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link