Bitcoin borde vara en del av din pensionsplan, säger Scaramucci

Den tidigare kommunikationschefen i Vita huset, Anthony Scaramucci, fortsätter att utnyttja kryptovalutor som en integrerad del av människors ekonomiska framtid.

Anthony Scaramucci har varit en förespråkare för digitala valutor ett tag nu, särskilt bitcoin (BTC). I en nyligen intervju med 401K Specialist-tidningen fördubblade han sitt tryck för att amerikanerna skulle investera snarare än senare i världens mest populära digitala valuta.

Medan Scaramucci varnar för att investera i en sådan volatil valuta bör göras i “bitstorlek, smältbara bitar”, menar han bestämt att bitcoin bör vara en del av människors pensionsplaner. Även om det bara är en liten mängd. Faktum är att volatiliteten hos digitala valutor är exakt varför han tror på att investera i bitcoin. Medgrundare av SkyBridge Capital sa att:

”Människor kan handla inom sina 401 tusen utan skattekonsekvenser. Om vi ​​har rätt i bitcoin och jag var din finansiella rådgivare skulle jag säga att det under de närmaste 100 åren är den tekniken som människor kommer att använda för ett stort handelsområde på planeten. ”

Han fortsätter med att konstatera att bitcoin står i linje för att vara den bästa prestandan under de kommande tio åren, digital eller på annat sätt.

Scaramucci, vars SkyBridge Capital-företag har en bitcoinfond, har inte varit blyg för sin optimism kring digitala tillgångar. I en intervju på CNBC: s Squawk Box gjorde den tidigare Goldman Sachs investeringsbanker många jämförelser mellan bitcoin och Amazon. Det är en jämförelse han gör ofta.

Scaramucci relaterar den nuvarande “övergångsperioden” för bitcoin till vad som hände med Amazon-aktier i början av 2000-talet. Han påpekar att bitcoin är 12 år gammalt och även om många tror att tiden har gått för att investera, bör människor lära sig av andra enheters tidigare framgång.

Han påpekar att om du hade investerat i Amazon efter det tolfte året av tillgänglighet “fick du 64 gånger avkastning på dina pengar från 2009 till 2021.” Han tillägger att Amazon handlar nu med stabilitet efter två decennier av upp- och nedgångar.

Scaramucci tror att bitcoins långsiktiga diagram liknar Amazons och “när det väl skalas, […] du kommer att titta på den situationen och säga, ‘OK, det är mycket mindre spekulativt.’ “

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link