Binance Smart Chain DeFi TVL ikapp med Ethereum

Binance skjuter på alla cylindrar, från Smart Chain till myntet. Eftersom Binance-myntet (BNB) närmar sig att nå en heltid (ATH) hög idag, visas det också att Total Value Locked (TVL) i decentraliserad finansiering (DeFi) i Binance Smart Chain (BSC) hämtar upp till det på Ethereum (ETH).

Mati Greenspan, grundare och VD för Quantum Economics, twittrade tidigare idag att BSC TVL för närvarande ligger på 43 miljarder dollar. Under tiden ligger Ethereum på 65 miljarder dollar.

Dessutom, rapporter anger att den BSC-baserade decentraliserade börsen (DEX) PancakeSwap (CAKE) genomförde mer än fyra DEX på Ethereums blockchain, inklusive frontlöpare Uniswap (UNI) och Sushiswap (SUSHI).

PancakeSwap handlade 1,6 miljoner dollar under en 24-timmarsperiod, medan Uniswap följde efter med 1,1 miljarder dollar. Under samma tidsperiod handlade Sushiswap 300 miljoner dollar.

Detta markerar första gången PancakeSwap har överskridit både Uniswap och Sushiswap tillsammans när det gäller transaktioner.

Nästan en ny rekordhög nivå för BNB

När BNB nådde ett pris på 620,12 $ har det kommit nära att nå en rekordhög nivå idag. Bara två veckor sedan den senaste milstolpen uppnåddes när den nådde $ 638,50.

Enligt data har Binances ursprungliga token, som också är den tredje mest värdefulla kryptovalutan med marknadsvärde, varit på en stadig stigning under det senaste dygnet.

På kvällen den 29 april var BNB: s låga $ 572,76, varefter det fortsatte att klättra förbi $ 600-marken, tills det slog 620 $ på sena morgonen den 30 april. Samma uppgifter avslöjade också att BNB ökade med 20% från de senaste sju dagarna , markerar en av de bästa återhämtningarna sedan förra veckans krasch.

Binance och BSC i andra nyheter

Det har inte handlat om värdeökningar för Binance den här veckan. Av goda och dåliga skäl har det varit händelserika sju dagar för börsen och dess blockchain-nätverk.

Senast, den 28 april, kom börsen att granskas av tillsynsmyndigheter som svar på sitt aktieteckningserbjudande. Det utlöste en utredning av europeiska tillsynsmyndigheter, som nu diskuterar om poletterna följer regler om företagsupplysningar och öppenhet.

Binance hade tidigare meddelat att de skulle erbjuda tokens som exponerar MicroStrategy, Apple och Microsoft-investerare.

Samtidigt rapporterades samma dag att Uranium Finance hade utnyttjats mitt i en migration med kryptotillgångar värda 50 miljoner dollar. Uranium Finance är en automatiserad marknadsförare baserad på BSC.

Det fanns dock några goda nyheter för BSC den här veckan. Särskilt som deras första NFT-plattform Initial DEX Offering (IDO) sålde slut på mindre än fem minuter.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link