Binance rullar ut Terra Virtua (TVK) High-Yield Staking

Binance-kryptobörsen meddelade lanseringen av högavkastning satsar på Terra Virtua. Stakers kan tjäna upp till 47,67% APY.

Sätter TVK på Binance

Insatsevenemanget lanserades officiellt den 6 maj och platserna kommer att fyllas på först till kvarn-principen. Räntebetalningar kommer att göras dagligen baserat på beräkningar som fastställs efter att insatsperioden har meddelats. Varje beräkningsperiod börjar klockan 0:00 UCT dagligen.

Tillkännagivandet från Binance innehöll ett diagram som klargör insatsaktiviteten och de vanliga årliga priserna som användarna kan förvänta sig att tjäna.

Binance erbjuder ett antal stakingprodukter med varierande varaktighet och APYs för att följa med TVK. I vissa fall har användare till och med möjlighet att lösa in tillgångar tidigt. Om det här alternativet väljs kommer Binance att sätta tillbaka den initiala investeringen på användarnas konton med den distribuerade räntan som dras av från återbetalningen.

Vid tidpunkten för pressen handlar TVK för 0,54 dollar.

Vad är satsning?

Staking är ett alternativ till kryptogruva som är mycket mindre resurskrävande. Det kräver stakers att hålla pengar i en kryptovalutaplånbok för att stödja säkerheten för en blockchain. Tanken är att låsa kryptos för att få belöningar.

För det mesta kommer spelare att kunna spela mynt direkt från sina kryptoplånböcker. Men ett antal börser som Binance har börjat erbjuda satsningstjänster till sina användare.

Staking innebär att validerare låser sina mynt så att protokollet väljer dem slumpmässigt för att skapa ett block med specifika intervall. Generellt sett är det mer troligt att användare som satsar mer väljs som nästa blockvaliderare och är mer benägna att tjäna högre belöningar.

Processen möjliggör produktion av block utan behov av specialiserad och dyr gruvhårdvara.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link