Binance lanserar NFT-handelsplattform i juni

Crypto exchange Binance har aviserat planer på att lansera en ny marknadsplats för att skapa och sälja icke-fungibla tokens (NFT).

Plattformen kommer att erbjuda både en förstklassig plats för avancerade auktioner och en standardhandelsmarknad för alla användare att mynta tokens.

Stöd för Ethereum och BSC

Det största utbytet av kryptovalutor är nästa i rad för att ta steget för att slå om NFT. Marknadsplatsen kommer att stödja både Ethereum (ETH) och Binance Smart Chain (BSC) vid lanseringen för att ge skapare, handlare, artister, musiker och andra en plats att fritt köpa och sälja icke-fungibla tokens.

Plattformen fungerar som två sidor av samma mynt, eller som auktionshus.

Den första kommer att innehålla premiumutställningar som avancerade konstverk eller musik från kända musiker. På denna nivå går 90% av intäkterna från större auktioner direkt till konstnären, varav 10% går till huset.

Baksidan av myntet kommer att vara Binance NFT-handelsmarknaden. Detta utrymme gör det möjligt för användare att skapa och skicka in sina egna NFT: er. Skapare betalar en behandlingsavgift på 1%, men tjänar också kontinuerligt 1% royalty av intäkterna.

NFT fortsätter att stiga på marknaden

Binance ansluter sig därmed till kryptobörsen Coincheck och Crypto.com som var och en lanserade sina NFT-plattformar förra månaden.

Den totala försäljningen av icke-fungibla tokens har ökat skyhögt under första kvartalet 2021. Data visar att försäljningen för NFT-enheter förmörkades med 2 miljarder dollar under första kvartalet. Den siffran representerar en tillväxt på 2627% kvartal över kvartal.

Just nyligen blev Eminem en av många som redan hade gått in i NFT-rymden, med den legendariska rapparen Snoop Dogg som redan släppt sin egen NFT-serie med titeln “A Journey With The Dogg.” En annan anmärkningsvärd NFT-rappare är Soulja Boy, som sålde sina tweets som NFTs, redan över en månad tillbaka.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link