BICs videonysshow: Topp 5 Lowcap-ädelstenar för juli


I det här avsnittet av BeInCrypto-videons nyhetsshow tittar värd Jessica Walker på våra toppval för pärlor med låg kapacitet i juli. De har alla haft ett tvåsiffrigt hopp under de senaste sju dagarna, så en mer allvarlig rebound kan vara i början.

Lisk (LSK)

Först på vår lista är Lisk. Denna blockchain gör det möjligt för utvecklare att bygga applikationer samt distribuera en sidokedja kopplad till Lisk-nätverket. Den innehåller också en anpassad token som handlas under LSK-tickern. I många aspekter är ett decentraliserat nätverk, som liknar BitShares, Nxt eller Bitcoin.

Lisk använder dock inte proof-of-work som Bitcoin gör, utan använder istället en förenklad implementering av BitShares ursprungliga konsensusalgoritm. Det är känt som delegerat proof-of-stake, där alla LSK-innehavare kan rösta på mainchain-delegater som säkrar nätverket i sig. Som ett resultat får 101 aktiva huvudkedjedeltagare alltid de högsta rösterna, som sedan kan tjäna blockgenerationsbelöningar. Alla andra delegater är i beredskap och väntar på att bli valda eller säkra en Lisk-sidokedja.

Token ökade med 20% under de senaste sju dagarna vid inspelningstidpunkten, och detta kan förklaras med ett stort evenemang som de höll för ungefär en vecka sedan. Evenemanget ”Lisk.js 2021” (js betyder javascript, ett datorkodsspråk) lockade 11 000 deltagare. Med tillkännagivanden om protokolluppgraderingarna och ett hackathon som kommer, verkar det ha pumpat lite optimism i Lisk-samhället.

Flöde (FLOW)

Nästa är Flow. Vi har tidigare presenterat Flow på vår lista över NFT-altcoins i april, och det kan öka igen här. Det är det enda blockchain-lagret som ursprungligen skapades av ett team som konsekvent har levererat stora konsumentblockchain-upplevelser: CryptoKitties, Dapper Wallet, NBA Top Shot. En av de viktigaste försäljningsargumenten för Flow blockchain är att den inte tar ut gasavgifter för prägling av NFT.

Det fick ögonen igen med en 16% stigning den senaste veckan. När vi fick reda på att NFT-marknaden hade Rarible också stängt en serie A-investering på 14,2 miljoner dollar för att utöka sin tillväxt på Flow blockchain. Det verkar ha varit utlösaren för detta senaste tryck uppåt.

Naturligtvis sammanföll det med en återhämtning för den bredare marknaden. Även om det är berättande att medan Bitcoin var nere 5% för dagen, hade Flow bara tappat 1% av värdet. Imponerande oberoende från Bitcoins drag där!

StormX (STMX)

Nummer tre på listan är StormX. StormX grundades 2015 och är en av de första globala kryptovalutabaserade lösningarna för att nå världsmarknader. Som en mobilapp och webbläsartillägg syftar StormX till att ge användare cashback i krypto. StormX tillåter också användare att sätta in den ursprungliga STMX-token för att öka sina belöningar.

Företaget har redan lockat investeringar från Blockfolio, Litecoin Foundation och Kyber Network. StormX har också framgångsrikt utvecklat sin produkt och har blivit branschledande inom crypto cashback-communityn. Några av företagspartnerna inkluderar Samsung, Nike och Lego.

Det senaste 34% -hoppet på diagrammet kommer på grund av några allvarliga utvecklingar kring projektet. De har lyckats skapa konkurrens från flera strategiska investerare som CK Wang och Plug and Play Ventures. Och med VD för StormX, Simon Yu, som indikerar att mycket arbete pågår för att införa betalkort och NFT, kan detta vara nästa stora steg i deras utveckling.

Status (SNT)

På nummer fyra på vår lista har vi Status med dess SNT-mynt. Upp 80% under de senaste sju dagarna är det här som är bäst på vår lista, och det verkar ha en trend med stark fart bakom sig.

Status kategoriseras som ett mobil- och stationärt operativsystem och en decentraliserad webbläsare som innehåller ett meddelandesystem. Gränssnittet tillåter också användare att interagera med decentraliserade appar (dApps) som körs på ETH-blockchain. I gengäld får de över 2000 dApps, kan skicka och ta emot krypterade meddelanden på peer-to-peer-basis, och kan göra betalningar samt använda smarta kontrakt.

Nätverket själv använder Status Network Tokens, eller SNT, som är den inhemska valutan på plattformen. Målet med Status är att göra antagandet av Ethereum dApps snabbare och mer effektivt. Det finns också ett nätverk från användare som intressenter som gör att nätverkets och dess programvaras beteende kan anpassas till en specifik användares intressen. Bidragsgivarna bedriver forskning om en kryptoekonomisk modell och peer-to-peer-teknik kan säkerställa ett hälsosamt statusnätverk.

Nyligen sa teamet att de arbetar med krypto-till-krypto-betalningar på sin Keycard-hårdvaruplånbok. Dessutom utvecklas ett verktyg för krypto-infödda samhällen, vilket genererar en viss allvarlig optimism där SNT-token är på väg.

Stratis (STRAX)

Blockchain-as-a-Service-plattformen Stratis är nummer fem på vår lista. Den var utformad för att underlätta decentraliserad adoption för företag. Det försökte göra detta genom att erbjuda flera produkter och tjänster för företag som arbetar sömlöst med sin äldre verksamhet. På grund av en nyligen genomförd investering från den digitala tillgångsfonden Alphabit, inkluderar Stratis tjänster privata sidokedjor, körning av hela noder, utveckling och distribution av smarta kontrakt, tokenlanseringar och en identitetsbevisapplikation i stor skala.

Stratis-ekosystemet gör det möjligt för globala företag att anpassa befintlig IT-infrastruktur genom att integrera blockchain-funktioner i ett vanligare programmeringsspråk. Detta projekt som syftar till att överbrygga klyftan mellan etablerade företag verkar ha snappat ut ur sitt dopp med en 34% stigning. Mer av denna uppgång kan vara på väg.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link