BICs videonysshow: Cardano-uppdatering


I det här avsnittet av BeInCrypto-videons nyhetsshow kommer värd Jessica Walker att diskutera Cardano (ADA), den senaste flocken av supportrar och projekt som får fart för att förbereda sin Alonzo-uppdatering, vilket möjliggör smarta kontrakt på blockchain.

Till skillnad från de flesta andra kryptovalutor var Cardano till stor del opåverkad av Tesla som meddelade att den skulle avbryta att acceptera bitcoin (BTC) som betalning. Faktum är att ADA samlades och pressade cirka $ 2 för första gången.

Ökande överklagande av Cardano

Investerare som söker grönare alternativ till bitcoin kan vara en av anledningarna till Cardanos rally. Till skillnad från bitcoin använder ADA en mycket mindre energiintensiv proof-of-stake (PoS) konsensusmekanism. Det faktum att andra PoS-kryptopolygoner också såg en boost ger denna teori trovärdighet. Detta överklagande har lett till ett växande antal partners för Cardano-ekosystemet.

Cardano inkluderar nu också kryptostyrkan Mark Cuban som en av dess anhängare. Kubanska har nyligen startat en Twitter-tråd som frågar om användningen av vissa kryptovalutor. Som svar på denna tråd sände Cardano-grundaren Charles Hoskinson en video om Cardanos planer för framtiden. Efter ett utbyte av tweets med Hoskinson sa kubanska till slut att han rotade till projektet.

Alonzo uppgradering och aktiverade projekt

Trots ADAs prisfall vid inspelningstillfället kan flera intressanta utvecklingar stärka Cardanos långsiktiga utsikter. Först och främst är Cardanos Alonzo-uppgradering, som tillkännagavs i april. Detta möjliggör stöd för smarta kontrakt på Cardano i augusti. Denna uppgradering banar väg för dApps och DeFi-applikationer (DeFi) och ger utvecklare verktyg för att skapa affärsapplikationer.

DeFIRE

Först bland dem är DeFIRE, som är en Cardano-baserad smart order routing-plattform. Företaget meddelade att det framgångsrikt hade samlat in 5 miljoner dollar före det kommande initiala DEX-erbjudandet. Det blir den första fiat on-ramp och swap-lösningen för Cardano-inbyggda tokens, vilket gör att tokeninnehavare kan byta en Cardano-token mot en annan direkt. Det är utformat för att stödja massiv likviditet från institutionella orderflöde och detaljhandlare.

Revuto

Revuto är nästa projekt som har uppmärksammats, eftersom det blir den första offentliga tokenförsäljningen på Cardano-plattformen. Vem som helst kan delta och boka en plats på försäljningen genom att registrera sig på sin vitlista. Revuto ger användarna en enkel lösning för att hantera sina prenumerationer på vissa tjänster, till exempel Netflix och Microsoft. Dessutom minskar Revuto kostnader, har skydd mot dolda avgifter och kostnadsfria ”fällor” och utnyttjar Cardanos senaste funktioner till fullo.

CardStarter

Vi märkte också ett stort intresse för CardStarter. Den här Cardano-projektacceleratorn har ökat med över 40 000% sedan lanseringen i mitten av april, vilket katapulterade från ett pris på 0,15 dollar vid lanseringen till högt över 60 dollar den 11 maj. CardStarter erbjuder också projekt som bygger på Cardano möjligheten att masskälla tidig finansiering från en gemenskap av givare på sin plattform.

Att hålla CARDS-token garanterar tidig tilldelning till kontrollerade projekt som använder CardStarter-plattformen till CARDS-innehavare. Tillväxten har varit snabb och den har redan ett marknadsvärde på över 100 miljoner dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link