BICs videonysshow: 5 NFT Altcoins för maj 2021

[ad_1]

I det här avsnittet av BeInCrypto-videons nyhetsshow tar värd Jessica Walker en titt på våra majsval för altcoins bakom kommande NFT-plattformar. Vi kommer att introducera varje plattform och analysera de senaste prisrörelserna.

Decentraland (MANA)

Decentraland är en decentraliserad värld som drivs av Ethereum (ETH) blockchain. I denna virtuella värld kan användare köpa mark, bygga den och tjäna pengar på den. De kan också fördjupa sig i applikationer och innehåll som byggts av andra användare. Dess decentraliserade natur är det som utmärker det.

Den ursprungliga token i denna miljö kallas MANA. Det är en ERC-20-token som drivs av Ethereum blockchain. Användare kan för närvarande använda MANA för att köpa mark och även betala för varor och tjänster i Decentraland. MANA-tokens kan köpas från olika centraliserade börser, decentraliserade börser och swap-tjänster.

Genom att granska diagrammet återspeglas det hur ofta NFT: er och decentraliserade fastigheter har gjort rubriker under de senaste månaderna. I det här fallet har MANAs pris ökat med 700% under de senaste månaderna.

Källa: TradingView

Momentum saktar dock ner för att förra veckans pris inte nådde sin senaste höjd på $ 1,63. Men den övergripande trenden är fortfarande intakt. Trots en sannolik omprövning kan den fortsatta tillväxten av antalet användare av Decentraland ge lite nytt bränsle för MANA-token.

BakerySwap (BAKE)

BakerySwap är både en decentraliserad automatiserad marknadsförare och NFT-marknadsplats som är baserad på Binance Smart Chain. BAKE-tokens driver det ekosystem som lanserades i september 2020.

Dessa tokens tilldelas likviditetsleverantörer och kan sedan användas för att tjäna en del av BakerySwaps handelsavgifter. De deltar också i omröstningen som en del av BakerySwaps styrningsprocess.

Diagrammet visar att lift-off var den 28 april och priset har ungefär fördubblats varannan och en halv dag.

Källa: TradingView

Många mynt upplever en droppe efter en så skarp stigning och det har varit ett dopp under den senaste dagen. Men vid inspelningstillfället har trenden fortfarande inte brutits, så vi håller definitivt ögonen på den här.

Chiliz (CHZ)

Chiliz, med sin symbol som heter CHZ, utvecklade Socios.com-sportfläktens engagemangsplattform. I grund och botten förser Chiliz idrottslag och underhållningsenheter med blockchain-baserade verktyg för att hjälpa dem att engagera och tjäna pengar på sin publik.

Men hur är detta relaterat till NFT? Blockchain förväntas släppa NFT i form av fotbollshandelskort i år. Liknar vad NBA Top Shot redan har skapat med digitala handelskort för basket. I det här fallet skulle det dock vara för lag från flera sporter som har anslutit sig till plattformen.

CHZ-diagrammet har bara nyligen återspeglat projektets framgång och har ökat med 900% på cirka två månader.

Källa: TradingView

Just nu handlar vi inom ett intervall och med fler som handlar med det verkar det som om det har skett en viss vinst här och där. Men Chiliz gör definitivt inbrott och det här kan bara vara början på detta tokens popularitet. Ytterligare ett tips – om du handlar med CHZ noterar du de långa gröna ljusen – de följs alltid av nästan lika stora droppar nästa dag.

Trilium (TLM)

”Alien Worlds”, som är en simulerad ekonomi där spelare slutför uppgifter för att tjäna Trilium för en chans att hitta sällsynta NFT. Som i sin tur kan säljas för verklig valuta. I denna metavers uppmuntras och främjas ekonomisk konkurrens och samarbete mellan spelare. Detta görs genom att stimulera spelare att tävla om den knappa resursen.

Först är ett inzoomat timdiagram från de senaste tio dagarna. Det visar en trevlig, stadig klättring utan några skarpa droppar och du kan också se några av de nivåer du behöver titta på. Men det berättar inte hela historien.

Källa: TradingView

Titta på den volymen! TLM ökade kraftigt i volym i mitten av april. Mycket högre än den tid då den lanserades.

Källa: CoinGecko

Så det vi ser nu kan vara ett tecken på verklig efterfrågan på både kryptovalutan och ekosystemet, vilket också bekräftas av volymdata vi har cirkulerat.

Min granne Alice (ALICE)

I My Neighbor Alice kan vem som helst köpa och äga virtuella öar, samla in och bygga föremål. Vilket i sin tur kan bytas ut som NFT. Mark, hus, växter, djur presenteras alla i form av NFT.

Det som är intressant är att plattformen erbjuder funktioner i spelet som att hyra fastigheter. Detta är möjligt genom ett speciellt smart avtal som hanterar alla hyrningsprocesser och krav.

ALICE är den sista token i vårt topp fem-val för maj och det är spelens inbyggda token. Det används som en valuta i spelet och det verkar vara på en kritisk nivå i prisdiagrammet.

Källa: TradingView

När vi går vidare till den tekniska analysen ser vi priset komma tillbaka till $ 16,9, en nivå som visade sig för mycket för en månad sedan. Å andra sidan ser vi en uppåtgående trend från den senaste veckan som fortfarande går starkt. En av dessa krafter måste ge efter och vi borde se ett breakout när vinnaren segrar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link