BICs videonysshow: 5 Low Cap Gems för maj 2021


I det här avsnittet av BeInCrypto-videons nyhetsshow tar värd Jessica Walker en titt på våra val för de fem låga pärlorna i maj. Vi kommer att introducera varje plattform och analysera de senaste prisrörelserna.

Först ska vi titta på PancakeSwaps token och OVR, båda mycket intressanta i decentraliserings-allt-trenden. Vi har också Verasity, en störande plattform för videodelning som är utformad för att revolutionera online-videoekosystemet. Dess symbol har fått stor uppmärksamhet nyligen och vi kommer att diskutera varför.

För att avsluta kommer vi att titta på VeChain och Kyber Network. Båda är mycket välkända projekt med unika värdeförslag och ännu mer spännande pristabeller.

PancakeSwap (CAKE)

CAKE är styrningstoken för PancakeSwap, som är ett decentraliserat börs (DEX) byggt ovanpå Binance Smart Chain. Det är den största Automated Market Maker (AMM) -baserade börsen på den smarta kedjan och har fått mycket positiv täckning nyligen.

Vi sätter CAKE först eftersom dess diagram är vid en kritisk punkt. Priset vid inspelningstidpunkten är exakt på sin högsta tid och kan lyckas gå över det.

Källa: TradingView

Men även om den inte växer snabbt ser vi fortfarande en solid uppåtgående trend som har pågått i en månad.

OVR (OVR)

Nästa gång har vi OVR. Deras mål är att tillhandahålla den decentraliserade infrastrukturen för den rumsliga webben och slå samman de fysiska och virtuella världarna genom förstärkt verklighet. OVR-token används för styrning och utbyte av värde på plattformen. Låt oss ta en titt på OVR-diagrammet, där vi har sett en strid mellan två trender.

Källa: TradingView

Efter att ha nått en heltidshöjd drygt $ 3 sjönk priset med cirka 50%. Men det räcker fortfarande inte för att minska den underliggande uppåtgående drivkraften, vilket kan stimuleras av någon ny utveckling från OVR-teamet.

Verasity (VRA)

Verasity med deras VRA-token är tredje på vår lista. Det är en plattform för videodelning som är utformad för att svänga online-ekosystemet för video. Det hoppas kunna göra detta genom att möjliggöra en direkt och transparent relation mellan tittare, innehållsskapare och annonsörer.

Dess diagram har fått stor uppmärksamhet nyligen, vilket borde vara ganska uppenbart.

Källa: TradingView

Även om det följde mönstret med stora cap-kryptor, ökade det faktiskt tio gånger under de senaste månaderna. Det bröt under trendlinjen. Det kan dock bli en snabb återhämtning om priset stiger över den identifierade motståndsnivån på $ 0,054.

VeChain (VET)

Vechain är en blockchain-aktiverad plattform som är utformad för att förbättra processer för hantering av supply chain. Det ger återförsäljare och konsumenter möjlighet att bestämma kvaliteten och äktheten hos produkterna de köper.

Diagrammet för Vechain-token målar en välbekant bild, men det fångade vårt öga på grund av en kraftig återhämtning det gjorde i fredags.

Källa: TradingView

Den tunna linjen representerar prisrörelsen före helgen. Droppen rörde nästan upptrenden, men när den närmade sig flyttade den sig snabbt upp igen. Detta kan tolkas som en stark haussignal och en signal för styrkan i dess momentum.

Kyber Network (KNC)

Den sista platsen på vår lista är för Kyber med KNC-token. Det står för Kyber Network Crystal och det är styrelsen för Kyber Network. Kyber Network är ett decentraliserat, blockchain-baserat protokoll. Det underlättar utbytet av tokens utan mellanhand och ger likviditet för decentraliserade finansieringsapplikationer (DeFi). Det driver Swap-applikationen och ett decentraliserat utbyte.

Anledningen till att dess diagram uppträdde på vår radar är på grund av ett diagrammönster som tekniska analytiker älskar – flera högre höjder och högre lägen.

Källa: TradingView

Det är definitivt ett diagram att titta på, för om det hausseartade momentumet fortsätter kan ett nytt test av den högsta tiden på $ 4,33 ligga i korten.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link